LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tytuł: Pongi Gatunek: Zręcznościowa Opis: A Co Tu Pisać Obija Sie Paletkami i Niszczy Cegły Czysta Fizyka Download: <<<< :D >>>> Rozmiar pliku: 1MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Chwilowo Brak Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no bez jaj, gorszego sterowania nie widzialem jeszcze, cala koncepcja niebardzo sie kupy trzyma oceny jeszcze nie wstawiam, mozna by z tego zrbic w miare normalny arkanoid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jeszcze Dzis Wydam Wersje poprawioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie jest aż tak źle. Sterowanie kijowe, ale da się grać. Popraw tylko trochę grafikę i zrób jakiś cel w tej grze - bo narazie to jest tylko odbijanie i nic więcej. Fizyka lotu piłki spoko. 2.5/5 = 2/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 juz jest nowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 W tej nowej wersji to jakimi klawiszami porusza sie to pianowa platforma? Góra i dół nie działa :/ PS. Wtedy było lepiej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 w game information jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Zrób Lepsze Uzasadnij Czemu Słabe ??? Co Przejść Nie Możesz ?? Masz na buzi Kocham Twoje podejscie <3 Gra fakt faktem slaba , i nudna , malo urozmaicen , a grafika , 5 min i mam taka sama :P Postaraj sie bardziej , oceny Ci nie dam bo by byla raczej dla Ciebie niezadowalajaca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Hehe tak Sie Wkur... Ze nawet Avatara Zmieniłem Na Wkurzonego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Masz na buziOjejku, nie ma to jak płytkie odpowiedzi typu: "sam jesteś","sam","ty bardziej","tobie też" itp. Ludzie z płytką wyobraźnią i bez poczucia humoru używają tego gdyż nie potrafią wymyśleć czegoś orginalniejszego. Powiedz mi prosze dlaczego jak komuś się nie podoba twoja gra to od razu próbujesz go zjechać (nieudolnie zresztą):Co Przejść Nie Możesz ??.Jeżeli chcesz bym uzasadnił to prosze: Grafika woła o pomstę do nieba, muzyki wogole nie ma... Grywalność zerowa, a sterowanie pozostawie bez komentarza. Słowem kał i mocz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Yoho, Nie chcę tu nikogo bronić, ale zauważyłem, że ostatnio się rozbestwiłeś na tym forum, pozwalasz sobie czasem na dużo, pomyśl sobie, aby kiedyś troszkę przystopować, zauważyłem też, że w sygnaturce masz zapisane postępy swojej gry, chybabyś nie chciał, żeby Ciebie, a raczej Twoją grę tak zjechali, nawet jeżeli byłaby całkiem dobra... Co do gry, to wydaję mi się, że poprzednia wersja i obecna nie wnoszą zbyt dużych różnic, postaraj się stworzyć coś lepszego, ale dam Ci te 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 niestety mi się taki typ gry nie podoba 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Odświeżony stary dobry arkanoid :) 4.9/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @AoM: a co niby Yoho takiego strasznego robi? To jego obraził lolik raczej a nie... chybabyś nie chciał, żeby Ciebie, a raczej Twoją grę tak zjechali, nawet jeżeli byłaby całkiem dobra... A co to ma do faktu że ta gra jest kiepska? To że nie chcę żeby zjechali moją grę ocenie tą na 5 - bezsens. Poza tym czemu mieliby ją zjeżdżać jeśli będzie dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Yoho,Nie chcę tu nikogo bronić, ale zauważyłem, że ostatnio się rozbestwiłeś na tym forum, pozwalasz sobie czasem na dużo, pomyśl sobie, aby kiedyś troszkę przystopować, zauważyłem też, że w sygnaturce masz zapisane postępy swojej gry, chybabyś nie chciał, żeby Ciebie, a raczej Twoją grę tak zjechali, nawet jeżeli byłaby całkiem dobra... Ja po prostu wyrażam swoje zdanie, nie podoba mi się, mam swój głos to go oddaje proste. Co masz na myśli mówiąc "rozbestwiłeś"?Z reszta, to powiedział Yoda: Jeżeli gra jest dobra, to dlaczego ktoś miałby ją jechać, chociarz nie ździwyłbym się gdyby ktoś taki jak Lolik ją zjechał z zemsty za to że mi się nie podobała jego gra. Ale każdy ma prawo do własnej oceny. Moja ocena jest zawsze obiektywna i nie wpływa na nią nic poza grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 nie zemszczę się nie dygaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Grafika mnie odrzuca i nie mam zamiaru nawet tego ściągnąć... 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Przydały by się jakieś ciemniejsze kolory,bo te do siebie nawzajem nie pasują i są troche oczoje*ne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi