M@ti002 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 witam. czy jest moze (pewnie tak) jakies forum? cos takiego jak fora.pl, PO POLSKU!!!, DARMOWE!!! i dosc rozbudowane a jednoczesnie nie za trudne w obsludze? bo na starym forum ktos (nie wiem kto) pokasowal wszystkie tematy dlatego chcialbym by bylo tam cos takiego jak na gmclanie (kiedys Ranmus mowil chyba greli kto mu sygnature zmienil/skasowal - czyli np. klikam (jako admin oczywiscie) na jakiegos uzytkownika i mam np. panel administracyjny w zwiazku z tym userem i mam wypisane co robil przez ostatni miesiac). z gory dziekuje :) PS jak byl juz taki temat to sorka, jestem taki wnerwiony ta sytuacja ze nawet nie mam czasu na przeszukanie kilkudziesieciu stron na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Poucz sie odrobinke angielskiego i masz: http://ipbfree.com/home/ Mozesz tez sciagnac pirackiego IPB, wgrac na serwer i sciagnac spolszczenie, ale tego nie polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To załóż forum na tym skrypcie, co to, które widzisz :P Invision Power Board v2.1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ok juz zasysam tego Invision Power Boarda i mam pytanko: czy tam juz wszystko jest super ustawione bo w php nie bardzo jestem jeszcze obczajony :P EDIT: jesli nie to prosilbym o jakies tutki do niego, instrukcje itp.bo znalazlem tylko krotkie opisy i downloady :P EDIT2: sciagnalem, zobaczylem i... czy te wszystkie pliki mam wgrywac na serwer? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pirat? <_< Wystarczy ze odpalisz install.php i zainstalujesz. EDIT: @up: tylko folder upload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 WTF?? to to jest platne?? O_O serio - nie wiedzialem :D dobra, dopisek do pierwszego posta - DARMOWE :P EDIT: no mam nadzieje ze mi przed dziewiata odpowiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ja chyba wiem kto to zrobił ale nie mogę powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 MyBB jest darmowe i podobne do IPB :) http://www.mybboard.net/ A to, na jakim serwerze, to już Twoja sprawa :). Ktoś usunął tematy!!?? O_O Ciekawe, kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @low: spoko mozesz mi na PW wyslac... :D @ grela: dzieki, juz sprawdzam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hmmm...tam jest po Angielsku, ale powinno być po Polsku też instalacja...Shylios miał to się też go zapytaj skąd ma Polską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 http://invisionfree.com/ - niestety po angielsku, lub pobierz phpbb, wrzuć na serwer, zainstaluj, a potem poszukaj jakichś wtyczek do tego forum (phpBB). Chyba coś odpowiedniego do administracji znajdziesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 dzieki wszystkim za odpowiedzi ale powiedzcie (nie chodzi tu o google, inne fora itp. tylko o wasze zdanie) czy ten MyBB ma chociaz to: cos takiego jak na gmclanie (kiedys Ranmus mowil chyba greli kto mu sygnature zmienil/skasowal - czyli np. klikam (jako admin oczywiscie) na jakiegos uzytkownika i mam np. panel administracyjny w zwiazku z tym userem i mam wypisane co robil przez ostatni miesiac) :huh: bo w ciemno sie nie mam zamiaru bawic i tracic dnia :P (np. czy sa do tego wtyczki czy cos??) jesli na poprzednie pytanie odpowiedz brzmi: nie to to samo pytanie sie tyczy phpBB ;) z gory dziekuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Do prawie kazdego systemu for sa jakies plug-iny itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Czemu nikt nie wymianił SMF? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 hmm niewiem czy to dobre ale co tam dobre jest też txtBB które nie wymaga bazy danych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 jest też txtBBWeź idź lepiej. Sam bym napisał lepsze... Czyżby forum automatycznie łączyło doubleposty? Ale super :P Nie trzeba się przejmować double'ami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Weź idź lepiej. Sam bym napisał lepsze... To ty idź lepiej sam byś napisał gorsze Tylko mi oto chodziło że jak ktoś nie posiada bazy danych to chyba lepiej mieć txtBB proste :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tylko mi oto chodziło że jak ktoś nie posiada bazy danych to chyba lepiej mieć txtBB proste :blink: 99,9% hostingowców zapewnia bazę danych. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Prawda. W tym jest duuzo darmowych (w tym 90% shitow...) @Kenny: zabije... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ludzie pomocy!!! juz nadpisalem obrazki itp. do spolszczenia, ale nie wiem co dokladnie na serwer wrzucic!!! :( domyslam sie ze folder upload, ale czy jego calego czy jakies okreslone pliki... :( z gory dzieki PS szukalem na roznych forach ale nie znalazlem/wy mi najlepiej pomozecie bo piszecie po ludzku i szybko przynajmniej ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Cala zawartosc folderu upload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ARRR!!! wgrywam pliki przez filezille a tu blad polaczenia i pisze ze maksymalna liczba klientow zostala przekroczona. WTF??? :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 To juz nie do nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hmm... wszystko pieknie ale co wpisac w polu database host?? localhost - error... moze mysql<nazwa strony>.yoyo.pl?? :P pomozcie bo wy madrzy jestescie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jaki silnik masz??http://webtips.pl/ Tu Ci pomogą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Zaloguj sie na yoyo.pl, poszukaj tej swojej strony i poszukaj cos o polaczeniu z baza mysql. Masz do wyboru mysql1.yoyo.pl, mysql2.yoyo.pl i mysql3.yoyo.pl Ech... Dawniej yoyo.pl nie bylo jeszcze takie szitowate, nie bylo reklam i byl to w miare porzadny hosting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 oks juz wszystko jest super :) zamykam temacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi