Saus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie u Anastazji tylko w dol od niej lazi sobie 1, a znowu pod nim kreci sie 1 przy domku do ktorego nie mozna wejsc, i ten wyzej daje misje. Musiales cos sknocic, bo u Gosi akurat jest za duzo o 1 misje wiec mozna miec 90% bez robienia 1 :D Npc w zimie maja czarne ! moze nie zauwazyles :P #Edit Sprawdzilem, na pewno przeoczyles bo wszystkie misje w zimie sa dostepne oprocz tej 1 u tego ludzika co pisalem ze nie ma nad nim ! u niego misja dostepna jest dopiero po uratowaniu dziecka na pustyni :P #Znowu edit Sa 2 gosie, bo jakbys po informacjach wszedl, to Gosi by nie bylo, a potem jest odtwarzana, moglem sprawdzac czy juz jest, mala wpadka w kodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No i co jest? Wybrałem Emilę i wywaliła mi jakaś czarna plansza z >>? To już koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Powinno wywalic ci czarna plansze z dialogiem xD Nawet nie probuj mowic ze koniec jest slaby, ostatnie slowa wszystko wyjasniaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No cóż, dialogu nie ma. http://img522.imageshack.us/my.php?image=d...gtelecompn7.jpg Jaki był ten dialog, chętnie bym go przeczytał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Miales gdzies zalegly tekst, ten typu: Zebrales to to (masz juz tyle) albo Nowy dodatek dostepny w panelu dodatkow I przez to nie wyswietlil ci sie pierwszy na czarnej planszy, a przez to cala reszta dialogu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dziwne włączyłem tą grę wybrałem kolor a ty lipa gdy nacisnę ESC to nie ma menu dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dziwne włączyłem tą grę wybrałem kolor a ty lipa postać mi nie chodzi a gdy nacisnę ESC to nie ma menu dlaczego ? Dziekuje za obnizenie oceny, przez twoja nieumiejetnosc czytania. Jakos wszyscy umieja sterowac, tylko ty nie ;] #Edit Dobra nie mam zamiaru sie klocic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Z tobą się coś dzieje Saus zapytaj się moderatora to się przekonasz że ci nie dałem 1 proste Ja ci dałem 5 EDIT: Z powarzeniem Nakyls pozwalam Sausowi na zobaczenie jaką ocenę dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 czym tu sie steruje?? :huh: nie wiem czy to wina kompa (0 FPS xD) czy co, ale po wybraniu koloru i pojawieniu sie w domku nie moglem sie poruszyc ani nie udawalo sie z ESC :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Niewiem ale spróbuj uruchomić jeszcze raz może się uda mi się udało za 10 razem a ESC nie działa dalej A widzisz Saus nie wszystkim działa proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a ESC nie działa dalej No w domu nie działa... czy tam gdzieś na początku. Ale to chyba specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Esc nie dziala w domkach :P #Nakyls Prosze, syf dalej ze nie umiesz sterowac. Kiedy powiedzial mi na gg 'nie umiem sterowac w twojej lipnej grze' zapytalem dlaczego mowi ze lipna skoro nawet nie wyszedl, to zaczal mowic ze wyszedl a podobno sterowanie mu nie dziala, gratuluje ;] Przestan mi juz tu syfic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie nawet gdy wyjdę z domu to nie działa ESC nie wiem co jest powodem :( Saus No żeby czasem bo jak nie umiesz czytać tematów to sobie załóż okulary bo już mówiłem że próbowałem 10 razy żeby wyjść to wyszedłem a twoja inteligencja jest na Huhuhu Jego rozmowa ze mną "Saus 18:55:10 i namawiac kolegow do klamstwa" no żeby czasem to się spytaj czy M@ti002 namówiłem do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 to czym sie steruje?? strzalkami?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie nawet gdy wyjdę z domu to nie działa ESC nie wiem co jest powodem sad.gif Weź mnie nie denerwuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Saus gra bardzo dobra lecz juz w 1 miescie wykopalem wszystko po 100 :) W jakies 2 min Gra bardzo przyjemna 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 W pierwszym mieście nie ma bananów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fajowa gierka :P Tylko trochę to dziwne, jak powiedział dziadekkleofas, że Jarek rodzi dzieci :blink: Plusy +Fajna grafa +Ciekawa fabuła Minusy -Kulka jest bohaterem -Jarek rodzi dzieci 5/5!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Minusy -Kulka jest bohaterem -Jarek rodzi dzieci Po 1. chyba 'bohater jest kulka' nie na odwrot, zaznaczam tez ze bohater jest 36-kątem, a nie kulką. Po 2. Czy ja mam was wszystkich rozstrzelac? Zaden chlopak nie rodzi dzieci, przejdzcie gre a potem mi wmawiajcie ze nie znam praw natury ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Samuraj Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nawet niezłe daje 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi