smarzeek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Siemka.. Gram w San Andreas.. Zrobilem Misje ``GreenSabre`` gdzie pomagasz sweetowi...potem ciebie wypuszczają na wsi a Sweet idzie do Szpitala W Pierdlu... Ale potym stracilem wszystko..nietylko broń... Ale Przestało się pokazywać czyje tereny są czyje i niemoge zrobić wojny Gangów...Ta kasa kolo domu Johansonów Znikła...I niemoge odzyskać terenu kolo chaty CJ.. Czy to normalne czy mam cos nie tak z grą??? :crying: Plz o Odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie jestem pewien, ale to chyba bylo normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Siemka.. Gram w San Andreas.. Zrobilem Misje ``GreenSabre`` gdzie pomagasz sweetowi...potem ciebie wypuszczają na wsi a Sweet idzie do Szpitala W Pierdlu... Ale potym stracilem wszystko..nietylko broń... Ale Przestało się pokazywać czyje tereny są czyje i niemoge zrobić wojny Gangów...Ta kasa kolo domu Johansonów Znikła...I niemoge odzyskać terenu kolo chaty CJ.. Czy to normalne czy mam cos nie tak z grą??? :crying: Plz o Odpowiedzi... na tej wiosce co jesteś... o to Ci chodzi pewnie,tak jest już w grze i jest to normalne,więc nie podbijaj terenów bo to nie ma sensu a jak wcześniej podbiłeś wszystkie to masz respectu na full Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 na tej wiosce co jesteś... o to Ci chodzi pewnie,tak jest już w grze i jest to normalne,więc nie podbijaj terenów bo to nie ma sensu a jak wcześniej podbiłeś wszystkie to masz respectu na full Wiem ale wogóle znikną Haracz za Tereny. I jak sie zmieniają kolory ze Np:zielone to twoje, to ich niema :/ I Wszędzie mnie zabijają bo podbili wszystkie moje tereny a ja ich niemoge mieć spowrotem... EDIT@ Albo po jakiej misji będę miał spowrotem te opcje co po Misji ``Doberman``... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Zapytaj na jakimś forum GTA, nie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Zapytaj na jakimś forum GTA, nie tutaj. Tam Trzeba Czekać niewiadomo ile na akceptajce a myśle że wielu grało/Przeszło Gta SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 taka jest fabuła,że podbili Twoje tereny, jeden jest w pace,ty na zad***u, inni rozproszenie gdzieś a ten gang będzie urzędować na Twoim terenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Zapytaj na jakimś forum GTA, nie tutaj. To jest Valhalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 to jest normalnie w fabule. dopiero po wieeeeelu misjach (po misji w willi Mad Dogga i po odebraniu sweeta z wiezienia) bedziesz juz "normalnie" gral i podbijal tereny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Rozumiem ze Wszystko Wróci do Formy... Ze spowrotem będę mógł zbierać kase spod Chaty Cj`a i podbijac tereny... Dzięki.. Tak myslalem ze będzie W Fabule ale pomyslalem ze od misji Doberman bede mogl podbic LS.. Dzięki jeszcze raz Zamykam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi