Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lutego 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A czemu w chwili załamania? Po prostu trzeba umieć się śmiać z ludzkiej głupoty i tyle. Mnie np. nie żal w różnych makabrycznych filmikach ludzi, którzy są masakrowani z własnej głupoty. Mocne uspołecznienie i postęp cywilizacyjny gatunku ludzkiego sprowadził do tego, że naturalna selekcja słabszych jednostek po prostu zniknęła i tyle. Lowrider, nie wiem czy wiesz, ale żyjemy w XXI wieku... A świat się nie kończy na jednym murzyńskim dziecku, które nie dostało xboxa 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No jak już poruszasz ten temat... :] Dawno na gmclanie nie było flamewara. - Czarni mają średnio najdłuższe wacki sposród wszystkich ras. Prawda? Tak! Źródeł nie podam. :P - Czarni mają średnio niższe IQ w stosunku do innych ras (mają objętościowo mniejszy mózg). Prawda? Tak! Tylko Aborygeni są mniej inteligentni. Źródła wprost z wikipedii: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Nationa..._Inequality.png http://en.wikipedia.org/wiki/Image:AverageIQ-Map-World.png To nie są przejawy rasizmu tylko fakty, czy komuś się to podoba czy nie (sam osobiście nic nie mam do czarnych). Oczywiście są i czarni geniusze i białe głąby nie z tej ziemi, ale częściej wiadomo komu głupie żarty strzelają do łba. Pewna noblistka to udowodniła, ale została za to osądzona za przejawy rasizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Głupi film. dostać pegasusa zamiast xboxa 360 U Meksykanów wystarczy kupić chińskie "X-Game 360" i już ma się pegasusa w xbox-owej otoczce. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi