LionX Dagger Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Tytuł: Map Edytor Gatunek: Program Opis: edytor do tworzenia map w gm ma jeszcze sporo bugów i dużo rzeczy jeszcze brakuje ale w końcu do demo program zacząłem robić z rok temu czy nawet dwa i przestałem nad nim siedzieć ale tak od dwóch dni coś mnie naszło by przynajmniej demko wydać niestety map jak na razie nie da się wstawić do oddzielnego projektu w gm ale ciągle nad tym pracuje Znane bugi: -Problem z tekturkami po nałożeniu teksturę i zapisaniu projektu i ponownym go otworzeniu występuje błąd ścieżki -Markery do muwing brushów nie działają zbyt dobrze i muszą być o 1y wyżej od moving brusha -taki mały bug Podczas testowania gry jeśli udrzesz się w ściany skok może się popsuci ale naprawia się po oddani nie udanego skoku więc zanim będziesz skakał podskocz do góry by upewnić się że działa Download: >>>Tu<<< Rozmiar pliku: 1 MB Autorzy: Programowanie: LionX Screeny: 001 002 003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Przydał by się opis. :P I możliwość przejścia do trybu okienkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 zapomniałem dodać z czym to się je a więc : Okno projektu : latanie w,a,s,d obrót myszką escape przełączenie pomiędzy kamerą statyczną a dynamiczną okno testowe: chodzenie w,a,s,d skok spacja rozglądanie myszką sorki że bez tutka no ale zrobienie go zajmie mi jeszcze troszkę czasu xP edit : jest tam przykładowa mapa który mam nadzieje że się otworzy bo program nie był testowany na innych komputerach i by przetestować gre naciśnijcie przycisk z czarnym joystikiem (takim jaki był w atari (to takie czarne odwrócone T)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Za trudny do opsługi , i gdy przyciskam na sky takie jak w windowsie , wyskakuje error .. Popraw to bo oceny złe wpłyną .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Popraw to bo oceny złe wpłyną .. Tak, takie dzieci, które nie umieją obsłużyć prostego programu dadzą 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Za trudny do opsługi , i gdy przyciskam na sky takie jak w windowsie , wyskakuje error .. Popraw to bo oceny złe wpłyną .. Nie da się usuwać postów , i mi samo utworzyło , ouch ... jasne że za trudny szczególnie dla ciebie jak piszesz obsługi przez p,bieprzyć taką opsługe ten edytor jest okropny,beznadziejny,zero podejścia intuicyjnego, dam 3 więcej nigdy nie dałbym Boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bardzo fajny programik, ale ma wady: - nie jest intuicyjny. Operowanie na wpisywaniu X-ów, Y-ów i Z-ów jest BARDZO niewygodne. Mam taki pomysł na rozwiązanie tego: zrób obsługę za pomocą kursorka, który będzie poruszany w 3 wymiarach za pomocą 6 klawiszy i problem rozwiązany. - "Get klatek". Znasz słówko "frame"? - ikonka do testowania nie kojarzy się z jostickiem do Atari, tylko z ch... Zrób coś na wzór tego i nie od boku: Atari 2600 joystick Stawiam 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Super, fajowe 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi