lion Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam! Od dłuższego czasu szukam darmowego skryptu, który pozwala na edytowanie plików txt z poziomu strony www. Jednak nie moge takowego znaleść, mógłby ktoś wspomóc linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 jak w php to napisz sam :P EDIT by BWO: Bardzo inteligentna odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Szukam darmowego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 napisałbym ci jakiś, ale sciągam HM:AWL i może mi zabraknąć ramu do testowania :P Może w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Hmmm, nic innego mi nie pozostaje jak pisanie własnego. Chciałem darmowy bo obecnie jestem zajęty pisaniem CMS'a i nie mam głowy do innych spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi