miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A więc : Zrobi mi ktoś przykład jazdy na BMX? oczywiście widok 2D nie z góry. aha jeszcze jakąś rampe bo nie umiem sam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ciężka bania, wcale nie jest łatwo zrobic tak przykłąd z dobrą fizyką i motywami, wątpie żeby ktoś ot tak coś skonstruował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mógłbym zrobić coś takiego,że się jeździ na składaku ale wskakiwanie na rampę to lipa,bo sztywno by to wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 jak chcesz ale wolał bym z rampą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 prosze o odp. Doublepost gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Myślisz że ktoś napisze ci silnik całej gry? Poza tym napisanie takiej fizyki jest baaardzo trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 napisanie takiej fizyki jest baaardzo trudne. Od czego są gotowce? ;D Polecam GMPhysics ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Nie rozumiem co się na forum dzieje, w tym podforum, według mnie powinniśmy umieszczać przykłady, a nie prosić o nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 to co zrobicie mi ten przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 to co zrobicie mi ten przykład? Nie. Nikt ci nie zrobi tego przykładu, musisz sobie radzić sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 miki_96 nie pisz double postow... Nie umisz edytowac? A ty co? Moderator? Po kiego grzyba odświeżasz? Warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 http://gmc.yoyogames.com/lofiversion/index.php/t60248.html minuta szukana na yoyogames i masz, wpisałem "bike". Może to będzie Ci odpowiadało. UPS...temat dawno założony, ale może to się przydać jeszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi