pawcio3018 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 GTA San Andreas: Back To Reality (2007 PC) Chodzi mi oto że jest to mod do gta sa tak więc ściągłem go i wszystko w nim działa po za jednym czyli nie wiem jak zrobić żebym mógł zmienić opone? Jak wiecie i macie taki mod to napiszcie jest ono np. tutaj :http://www.warezisko.net/printview.php?t=3496&start=0&sid=6eb96ace7521f1549bd01fa2b561c77a tylko tam nie ma filmika z tą zmianą opony. Proszę pomószcie jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wydaje mi się, że powinieneś zapytać o to na jakimś fanowskim forum o GTA. Większe prawdopodobieństwo otrzymania odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 kupa jest stron poświęconych serii gta,więc tak jak Borek powiedział wbijaj tam a tu nie będę dawać linków do stron,bo nie robie reklamy innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ok spróbuje chociaż myślałem że wy od czasu do czasu w tą grę pogrywacie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 GTA po dwójce ssą. Szukasz "kosakuff" pykających w GTA? Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi