Maximal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wcale nie. 3330 miał dodaną obsługę internetu i więcej gier ;[ .A tam gry. ;p Chodzi mi o to, że kiedyś telefony były jak czołgi, a teraz te chińskie badziewia rozpadają się w rękach. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 w pełni polecam nokie 3310. Ja miałem kiedyś stuningowaną 3210 i samemu można było bajerki dodawac. tu masz stuningowaną 3310 http://allegro.pl/item311272656_full_tunin..._gwarancja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie bierz K700i Ja miałem tuningowany k700i i był dobry ale tan joy to nie był dobry bierz D750i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ja mam se k750i tuningowanego i po roku grania w wolfa dżojstik prawie kaput ;P A mój ojciec tez ma k750i i nie gra w gierki i dżojstik chodzi jak ta lala ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi