Tuzin12 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ściągnąłem i od razu usunąłem :] Nawet nie wiem po co te skrypty dałeś , to prawie tak samo jakbyś napisał : GML siemka1=siemka2 siemka2=siemka3 siemka3=siemka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie rozumiem o co chodzi ;p Po prostu to jest zarąbiście niewydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To jak zrobić, aby było wydajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Wyrzucic do kosza i zrobic cos przydatnego. Ale zeby nie bylo ze offtopuje: Zoptymalizowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Ok, wrzucę do kosza, ale co zrobić, aby to było przydatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Zrób coś sensowniejszego np. chodzenie po planetach jak w Super Mario Galaxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Chodzenie ala Pokemon czyli co 32 pikselki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi