M1513Q Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Siemka wszytskim kurcze ostatniom mialem taki programik do zlaczania obrazkow i powstaway gify(animacje) no ale nie wiem jak sie nazywal a mialem formata no i juz nie mam go... kto zna jakis dobry programik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 virtual dub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale ja potzrebuje taki najprostszy, nie chce mi sie bawic, a tamten co mialem ostatnio to 5 min i wszytsko co chcialemn to juz bylo zrobione a bylo tego troszke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale ja potzrebuje taki najprostszy, nie chce mi sie bawic, a tamten co mialem ostatnio to 5 min i wszytsko co chcialemn to juz bylo zrobione a bylo tego trosze ;) on jest bardzo prosty virtual http://www.programs.pl/program,346.html animation http://www.programs.pl/program,264.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 jasc animation shop -> polecam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to pewnie ze screena tylko tak skomplikowanie wygladal xP EDIT: Ale i tak dziwny jakis, musze inny znalesc a znasz jeszcze jakis? ("prostszy?"xP;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 animagic GIF 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mój qmpel robił fajne gify w GIMPIE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @up: WTF?! @topic: Może chodzi o UnFreeze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżamper Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 no co, GIMP jest łatwy w obsłudze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi