Konrad-GM Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ostatnio zainstalowałem sterowniki Audio, lecz okazało się że pomyliłem się modelami. I mam taki problem... Gdy chcę wejść w "Panel Sterowania" to wyskakuje niebieski ekran ( I jakieś napisy że mam zresetować komputer aby zapobiec awarii systemu ) Wszedłem w Tryb Awaryjny i je wyłączyłem. I jest ok lecz gdy odinstalowywuje te sterowniki to po ponownym uruchomieniu komputera to XP instaluje je automatycznie i tak w pętelkę... O.o Proszę o odpowiedz jak je odinstalować. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Może przywracanie systemu pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Włącz tryb awaryjny i spróbuj je odinstalować jak sie nie da zainstaluj windowsa jeszcze raz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 @VanGogh: Próbowałem już z tym, ale i tak jest to samo ( XP automatycznie je instaluje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ściągnij Uninstallera z Wine i z tamtąd spróbuj odinstalować www.winehq.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a ja ci cos powiem zaraz znaczy napisze napisz mi na gg bo niebede zasmiecal forum :P JUZ TO ROBILEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Konrad-GM -> Winda trzyma gdzieś w folderze Windows i cośtam (bodajże jest to folder inf (ukryty)) kopie zapasowe sterowników. Może wystarczy usunąć lub podmienić? Popróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi