Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 bede robic komiks w komputerze ale jakim radzicie programie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Paint. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a jakis inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 bede robic komiks w komputerze ale jakim radzicie programie ? PL: Będę robił komiks na komputerze (bądź komputerowy). Jaki program graficzny doradzacie? Paint Shop Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Paint.NET, Photoshop, Paint Shop Pro itp. Jak chcesz więcej to poszukaj w google. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a Pain Shop pro jest platny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Polecam Adobe Photoshop!!! W internecie jest trial na 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja polecam Gimpa. Można go ściągnąć za darmo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wiem.mam go ale daj jakis poradnik do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wiem.mam go ale daj jakis poradnik do niego www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi