fatalna_jendza Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Hej! Przedstawiam wszystkim moją najnowszą grę zrobioną przed chwilą: Tam tatatatam (to miały być fanfary) Oto... LABIRYNT :-) Należy przejść przez labirynt nie dotykając ścian. Tylko dla osób o mocnych nerwach. Po drugiej, czwartej i ósmej rundzie jest gorąca nagroda ;-). Poruszanie: strzałki. Wyjście z gry: Esc. Mam fajną, ale dość cichą muzyczkę (nie wiem, czemu), więc trzeba troszkę podkręcić głośniki. Acha, nie mówcie sobie, jak wyglądają nagrody. Nich to będzie słodka tajemnica :> http://ulcia0808.w.interia.pl/pobieralnia/labirynt.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 To nie gra, to wyzwanie :) Normalnie 2 planszy za nic nie moge przejśc :P Ale giera fajna, wciąga :] 4/6. Szkoda, że grafika troche uboga :( No i znana gęba z Diablo 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Fajna. Tylko szkoda, że chodzi się tarczą a nie jakimś ludkiem lub samochodem w najlepszym razie. 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Mi podczas uruchamiania wyskakuje błąd File seems to be corrupted :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Hehe, nice :) ale widziałem lepsze tego typu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Tree Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Gra taka sobie. Daje 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Gra taka sobie. Daje 3/10 Oj blue_tree jestes nowy i widziałeś kilka gier tutaj i myslisz że wszystkie gry tutaj to będą tak dobre jak OlimpOada 3D . Musisz pamiętać że tu są także osoby początkujące i twoja skala powinna dostosowywać się do umiejętności tworzącego grę. No a co do gry to uważam że jest średnia, grafika słaba, grywalnośc nawet nawet, troszke trudna . Ogółem: ********** Mam fajną, ale dość cichą muzyczkę (nie wiem, czemu), więc trzeba troszkę podkręcić głośniki. Spróbbuj coś takiego: sound_volume(muzyczka,5) Powinno pomóc :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Oj blue_tree jestes nowy i widziałeś kilka gier tutaj i myslisz że wszystkie gry tutaj to będą tak dobre jak OlimpOada 3D .<{POST_SNAPBACK}> Rzeczywiście, OlimpOada 3D to była "bardzo" dobra gra :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Tree Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Mi sie okurat nie podoba wienc dałem taką skalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Oh a może ta nagroda to zdjęcie fatalnej jendzy :lol: ciekawe zagram sobie to zobacze :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Przypuszczenia Marmota były trafne :) (dla niezorientowanych zapraszam do shoutboxa). Ok, koniec offtopa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Eh, o tej porze to ta nagroda nie powiem, wywarla na mnie duze wrazenie. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Kurde no, też chcę zobaczyć tą nagrodę a gra mi nie działa :P . Może na XP pójdzie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Gra wypasiaście trudna ! :] Ogólnie 8/10 ;) Mogłaś popracować nad grafiką :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Heh... Idealny przykład na to, że małe, proste gry są czasami lepsze od mega-super-extra 3D + fizyka 1 stopnia dokładnowści produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ale mi to gra .Nie da sie przejsc 2 planszy ,ludzik ginie na wąskim pzrejscu :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ale mi to gra .Nie da sie przejsc 2 planszy ,ludzik ginie na wąskim pzrejscu :blink: <{POST_SNAPBACK}> Da się przejść tylko trzeba umieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ej zgodze się z krzychem Tysiąc sto jedenaście (chyba po raz pierwszy) Ale tam w 2 levelu naprawde nie da się przejsc , gdyż w tym miejscu karaluch(to czym sterujemy) ginie jeszcze przed murkiem. A więc szkoda że Totalna Jędza zrobiła gre którą nie da się przejść. No szkoda <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Co ty Bigshark? Da się przejść, poprostu nie można przechodzić na szybko :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 możliwe że mam inną wersje gry , ale nawet prbowali przejść to specjaliści ( DJ max i td) i sie nie dało. To jest taki błąd grze. A czy moglby kttos powiedziec co jest niespodzianką? bo nie wiem czy warto się męczyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 możliwe że mam inną wersje gry , ale nawet prbowali przejść to specjaliści ( DJ max i td) i sie nie dało. To jest taki błąd grze. A czy moglby kttos powiedziec co jest niespodzianką? bo nie wiem czy warto się męczyć :D <{POST_SNAPBACK}> Niespodzianka to niespodzianka :P Grę da się przejść, trzeba iść powoli później (tzn. nie trzymać cały czas klawisza tylko naciskać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak tacy mądrzy jestescie to pokażcie mi screena jak karaluch (czyli to czym sie steruje ) jest w wąskim przejściu w 2 leverze. Dopóki nie zobacze to nie uwierze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak tacy mądrzy jestescie to pokażcie mi screena jak karaluch (czyli to czym sie steruje ) jest w wąskim przejściu w 2 leverze. Dopóki nie zobacze to nie uwierze :) <{POST_SNAPBACK}> Gra kończy się przed tym najwęższym przejściem w levelu 2 tylko trzeba dojsc jak najbliżej niego i już się pokazuje niespodzianka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 aaa no to ja wiem co to jest. Twarz diablosa. Ale ja myslalem ze w tym miejscu sie ginie. EEE.... to taka niespodzianka . Hehe ale to jest swojego rodzaju oszustwo bo fatal na jędza napisała : Po drugiej, czwartej i ósmej rundzie jest gorąca nagroda ;-). Czyli z tego wynika ze powinno być osiem rund a są dwie. No trudno. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Eee... Dzisiaj odkryłem, że w grze jest muza, bo włączyłem głośniki. Ta muza z Archiwum X wymiata xD A "nagroda" przy maks. głośności może przestraszyć jak niewie się czego oczekiwać. Kiedyś dałem linka tutaj do takiej gierki we flashu... Niepamiętam kto - ale chyba Sly ;P mówił że miał po tym schize :P Daje tutaj linka do teog: Link :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Mi sie wydaje że ta muza jest tak cicho ,aby podgłosić na maksa, i sie przestraszyć przy tej "nagrodzie :] " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 No i mnie rozpracowaliście :P:P O nagrodzie napisałam, żeby chciało się wam przechodzić przez labirynt :D A muzyczkę też specjalnie zrobiłam cicho, żeby podgłośnić głośniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 A jakby grała w to jakaś babcia z nadciśnieniem? :P Zawał serca gotowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 W internecie jest podobna gra :D Tylko że za każdy poziom kobieta na zdjęciu obok się rozbiera, dochodzi to tego że w 2 etapie wyskakuje fajny bonus :D a na zdjęciu dochodzi tylko do zdjęcia stanika :P Jak ktoś chce zagrać to tu macie link. Podkręćcie głośniki na maxa !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 A jakby grała w to jakaś babcia z nadciśnieniem? :P Zawał serca gotowy :P Ciekawe która by się odważyła zagrać w taką trudną dla Bigsharka grę xD (a banalną dla Marmota :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi