Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Już regnąłem, aha i czy mógłby kktoś zrobić logo do stronki o gmclanowych puzzlach? Takich samych rozmiarów jak aktualne. http://grela.yoyo.pl/puzzle/index.html Bo zrobienie strony o gmclanowcyh puzzlach też by się przydało, bo nawet inni(nie z gmc) by puzzle dokładali :) Rysujemy tylko: ja, dawidds i grela... Nie martw się poszukam jakichś przyjaznych serwisów i zaprosze ich do dokładania puzzli :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Co najwyzej plik z bananami bedzie mial kilka MB, a przez to stronka bedzie sie ladowac kilka minut :P Grela: Account activated ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Już dodałęm do swojej wersji hashowanie oraz mozliwość kasowania puzzli dla admina I ejszcze pytanko: MySQL czy pliki? :P Ja pliki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pliki, szkoda bazy danych. Grela, sorka, pojawil mi sie moj stary puzel i go usunalem. Po odswiezeniu strony okazalo sie, ze to byl twoj i pasowal jednak do reszty. Musisz go wgrac jeszcze raz E: Dawidds, account activated ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @Nobody: przesuń panel który ma zasłaniać reklamę bo na Operze zasłania mi tekst oraz formularz rejestracji '-.- Edit: Lepiej zajme się przeniesieniem mojego PuzzleSystem na "lepszy kod" (tabulatory a nie 4 spacje odstępu dla pętli, zasada include'owania parametru menu a nie wsystko w jednym pliku index.php Lepiej się tak pracuje... PS: Grela usunąłem twojego puzzle'a :P PS2: Jak skończymy tą zabawę to weźmiemy lepszy system (narazie - nie zmieniam zdania - mój) opublikujemy. Ewentualnie połączymy dwa skrypty w jeden :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Coś chyba nie tak z puzzlami. Wystarczy kliknąć na "Zapisz puzzle!" - puzzle na obrazku są przestawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 O! Dzieki Pawlik! Juz naprawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 To ktoś narysuje to logo :P? A właśnie zrób system warningów :D Żeby każdy miał szansę ;) Edit: Ktoś zbeszcześcił Twoje puzzle: grela1995 (863741) http://m4l.100webspace.net/v07/index.php układaj puzzle razem z nami! Zapraszam! 18:12:36 Wiktoria (10849032) nar ajakies guwno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mówiłem, że moje to jedyne słuszne puzzle. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Dawidds, jak moze ci zaslaniac tekst. Nie pokazuje ci sie reklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 @up: reklama jest zasłonęta, ale tekst jest za wysoko i jest zasłonięty razem z reklamą :P dodaj < br > przed tekstem i tyle A jak nie rozumeisz to mogę ci dać screena... Edit: Tymon: moje lepsze :] xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Zrobilem cala zawartosc strony w drugim divie, ktory musi byc pod panelem. Czyli teraz powinno byc dobrze. Zapisywanie juz poprawilem i robie aktywowanie uzytkownikow przez PA. Powinienem tez zrobic jakis limit dodawania puzzli. Grela dodal juz 4 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W Firefox'ie nie da się kliknąć ani na napis "Strona główna", ani na "Zarejestruj się". A w IE środkowa część strony jest przesunięta w prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Grela dodal juz 4Ciesz sie lepiej xD Ale jakby miał działąć limit? ewentualnie 1 puzzel / 30min. O, wiem. Zrobię możliwość aksowania włąsnych puzzli. Edit: ja na boo.pl mam fajny WebFTPi nie potrzbuje PA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W firefoxie da sie, bo sam z niego korzystam. IE to shit i nie obsluguje podobno position: fixed, wiec Bog wie gdzie pojawi sie w nim info o puzzlu. E: Dawidds, czyzbys nie zauwazyl funkcji Utwórz nowe puzzle? :P A PA sie przydaje. Zamiast wchodzic na FTP i szukac nowych userow automatycznie podaje mi liste i pisze ktorzy aktywni, ktorzy nie i tylko KLIK i sa aktywni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Próbowałem wszytkimi sposobami kliknąć - nic się nie działo. Edit : Najechałem kursorem na literę S udało się kliknąć, ale na "Zarejestruj się" już nie. Edit2 : Użyłem IE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Ale widze, ze masz konto :) Z reszta Dawidds, ja i Grela sie zarejestrowalismy (testowalem rejestracje) E: Przerwa techniczna. Prosimy o chwile cierpliwosci ;) E2: @up: Dziwne... Jezeli ktos jeszcze bedzie mial z tym klopoty niech da mi znac. Przerwa techniczna dobiegla konca. Pawlik, potrzebuje twojego potwierdzenia (ze to twoje konto), przed aktywowaniem... E3: Przenioslem puzzle na strone glowna :) http://m4l.100webspace.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Parse error: parse error, unexpected $ in /home/www/m4l.100webspace.net/v07/index.php on line 3 @up: ups, już napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Pawlik, potrzebuje twojego potwierdzenia (ze to twoje konto), przed aktywowaniem... W jaki sposób? Edit: Widzę, że konto jest już aktywowane. Po zalogowaniu linki działają poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Powiedziec na forum. Rzeczywiscie, gdy jest sie wylogowanym nie mozna nic kliknac. Za chwilke to poprawie Na puzzle mozna wchodzic tez z folderu /v07/. Zrobilem juz przekierowanie... E: Wrrrr! Nie moge sie polaczyc z FTP. Na naprawe przyblokwanych linkow musicie poczekac kilka minut... :( E2: A jednak nie :) Cos dzis kolesiom szwankuje :P Juz naprawione :) E...3: Hmmm... Jednak ten pomysl z systemem puzzli troche nie wypala. Ciezko dostosowac do siebie puzzle z detalami :( E4: Nastepny update ;) Teraz mozna pobrac puzel, aby dopasowac do niego swoj wlasny. To powinno ulatwic wam 'puzzlowanie' ;) Wystarczy kliknac na wybrany puzel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Chyba godzina w puzzlach jest przesunięta o 1 do przodu - mój puzzel został dodany 20:22 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hmm... date() szwankuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mam nową wersję: Poprawki: +gigantyczne zmiany w kodzie. Gigantyczne. Teraz kod jest cczytejliejszy, rozpisany na "Moduły" itp. +Można kasować swoje klocki http://komp.boo.pl/puzzle Nobody: też se tak zrób. 100x lepiej się dodaje nowości przy takim ukłądzie. Dla przykładu index.php wygląda tak: <head> <link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> </head> <?php session_start(); include("Mods/top_belka.php"); if($mode == "login") { include("Mods/login.php"); } if($mode == "logout") { include("Mods/logout.php"); } if($mode == "autor_on") { include("Mods/autor_on.php"); } if($mode == "autor_off") { include("Mods/autor_off.php"); } if($mode == "showuser") { include("Mods/show_user.php"); } if($mode == "delete") { include("Mods/delete.php"); } if($mode != "send") { include("Mods/tabela.php"); } if($mode == "send") { include("Mods/send.php"); } ?> Wiem, wygląda to tragicznie, ale jest super w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Mi to pasuje :). Aha i jeden koleś z takiego forum, napisał, że chętnie się przyłączy, napisałem mu szczegóły i żeby się tu zarejestrował, trzeba teraz czekać na odpowiedź od niego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Lol Dawidds ^^ Moj kod index.php przesle ci na PW :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Moj kod index.php przesle ci na PWŁoł czytelność kodu powala ^^ Co prawda ty jako autor skryptu lepiej wiesz, co gdzie jest... ale głupio się tak pracuje. A ja indfex.php mogę dać publicznie - raczej za wielenie strace xD PS: To ja się biorę za rejestracje :) Edit: Gotowa aktywacja kont oraz możliwość zmiany hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Szkoda zmarnowanego czasu przy robieniu tych skryptów... Bawi się ktoś jeszcze w te puzzle? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Hm, wygląda nieźle:P Zarejestrowałem się i czekam na aktywację. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Już chwila :P EDIT: Dla wiadomości wszystkich, aktywowane konta posiadają: Dawidds Grela Ja Pawlik9 Marrac Luksor piotrex1995 Josna Miki Sakeshi Muximan Pax Piotrex95 Cruel_Boy SexyLemur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @Dawidds: W twoich puzzlach widzę dużo do poprawy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi