Jaklub Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mam jedyną słuszną rozdzielczość... 1024 x 768 Ta rozdzielczość jest przestarzała. Dziś używa się 1280*1024. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ale o obrazku z rangi :P http://www.m4l.yoyo.pl/puzzle/ Macie moja wersje :P @UP: Potwierdzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja jeszcze cosik dodałem do wersji Tymona (???): http://hurkel.gmclan.org/puzzle/index.php @up: W tych twoich puzlach nic nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mieszacie trochę kolory. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja nie zmieszałem... ja dodałem Barrela, umowa, używamy tylko tych podstawowych kolorów z Painta na dole! Nic nie zmieniamy! Oki doki!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 używamy tylko tych podstawowych kolorów z Painta na dole! Nic nie zmieniamy! Oki doki!? Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 LoL!? To co, będą się kolory mieszac? Albo dobra, nie wtrącam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 LoL!? To co, będą się kolory mieszac? Albo dobra, nie wtrącam się. Co ma do tego mieszanie kolorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dobra moje puzzle naprawione ;) http://www.m4l.yoyo.pl/puzzle/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Parse error: syntax error, unexpected '{' in /var/www/sites/yoyo.pl/m/4/m4l/puzzle/core.php on line 62 bęc bęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Już :P Sorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nadal bez rezultatu. Daje, i nic się nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Musze zmienic hosting. Yoyo.pl nie pozwala mi wyswietlic obrazka o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Hm, wywala tylko 404. Czyli brak. :P W sumie nie powinno być spacji w nazwie. Sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Tymon ma puzzle w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Tymon, nic nie dalo. Zmieniam hosting, moze pomoze ;) EDIT: http://m4l.100webspace.net/ :) To juz dziala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nigdy nei cieprałem chostingów, które chamsko doklejają swój kod z reklamami do właściwego kodu strony... Też mam nową wersję :) http://komp.boo.pl/puzzle Teraz nikomu nie będzie się rozjerzdżać :P Jedkagże ciągle pozostaje problem autoryzacji. np. u mnie był klocek "siki i KAŁ" (zapewne Grela który dla niepoznaki pisze, że u neiego nie da się dodawać..). Na miejscu Tymona zrobłbym po prostu Wylogowany na GMC >> nie wchodzisz. I byłoby podpisywanie klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dawidds: Ja tego "siki i kał" nie dodałem, dodawałem co innego i to nie wyskoczyło to taki ludek na platformie był załadowany. No! Na operze działa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dawidds. No tak, tylko problem tego typy, że trzeba by postawić taki skrypt na serwerze GMclanu, czy po prostu dodać do portalu jako moduł. Tak o dostępu do danych GMclanu nie mam. :) W sumie jeśli macie jakieś ładne logi kto co i jak to można tropić po IP. O. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Ja zrobilem sobie skrypt usuwajacy niepozodane puzzle z poziomu przegladarki ;) Co do tych sikow i kalu tez to mialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Mi się udało dodać puzzla z Opery. Czemu nie można dodać z IE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Czemu nie można dodać z IE? Bo IE to gówniana przeglądarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 LoL. Tyle już tego, że nie wiem co. Weźmy wybierzmy Tymona, jest dobra wielkośc, nie ma jakiś ramek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nie wszyscy o tym wiedzą Yoda. Więc polecam także kompatybilność z IE(puzzle Tymona na IE działają)Wziąłem po to IE do testów, żeby sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dobra, kto ma IP: 83.29.***.73 bo puzel nie bardzo pasuje do reszty :P (http://m4l.100webspace.net/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Więc polecam także kompatybilność z IE(puzzle Tymona na IE działają)Wziąłem po to IE do testów, żeby sprawdzić... Lepiej nie. Bo 10-letnie dzieci używają IE. Nie ma obsługi IE, nie ma 10-letnich dzieci! Jestem genialny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Nobody:Ale na tym nowym serwerze czy na yoyo? I to nie ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Jaka roznica, IP sie nie zmienilo przez ten czas :P To Yoda. Twój szpieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To nie ja T___T Ja się w to nie bawię. A sorki, rzeczywiście. Macie podobne numery. To Cruel_boy. Szpieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O wow :D Mam swojego szpiega :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi