Boro Casso Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Po kilku miesięcznych poszukiwaniach grafika do fildin online, stwierdziłem ze grafikę będę robił sam. Tylko mam pytanie co mam zrobić aby to drzewo przypominało drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Po pierwsze, czy to jest zdjęcie mchu? Nie da się tego zabardzo przerobić na drzewo. Jak robiłeś to "zanikanie" na krawędziach? Lepiej rysowac ręcznie kilka listków, później połączyć je i powielić aby wyglądały jak drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Dzięki za rade Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 I najlepiej zrobić to tak, żeby wydawało się, że drzewo jest wypukłe w górę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Zrobiłem coś takiego i nadal mi nie pasuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 chcesz drzewka? https://gmclan.org/up3255_4_drzewka.html https://gmclan.org/up3255_4_drzewka2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 może rób warstwami? draw GML for (i=0;i<4;i+=1) draw_sprite_ext(sprite_index,image_index,x,y,1-i/5,1-i/5,image_angle,image_blend,0.75); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 copoconaco kto jest autorem tych drzewek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja jestem autorem tych drzewek (calym zdaniem zeby post nie skladal sie z jednej sylaby: "Ja") na wszelki wypadek sam sciagne ze swojego uploadera i sprawdze... :twisted: ok, to moje :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Wygeneruj sobie w tym http://www.easytreegenerator.info/default.aspx Nie będziesz musiał nikogo dawać do credits :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi