Nx Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam :) Mam mały problem mam w room kure xD i mam ustawione że jak klikne na nią to mi przechodzi do następnego room ale gdy klikne to mi się pojawia błąd a mianowicie to: draw_healthbar(view_xview+2,view_yview+238,view_xview+52,view_yview+230,global.h ealth,c_black,c_green,c_green,0,true,true) at position 81: Unknown variable health Możecie coś doradzić ? PS: Korzystam z gm 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Musiałbyś przy przejściu rooma do następnego niszczyć healthbar ;p I w następnym roomie na nowo go tworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 chodzi chyba o globalną health,jest "unknow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie global.health tylko health. health jest wbudowany w GMa, dlatego nie trzeba wpisywać global. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Uprzedzam pytanie. Schockerowi chodzi o to, zebys usunal global. przed health :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi