VanGogh Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 :bye1: Mam problem: Jak można importować model 3D do game makera ??Prosze o szczegułową odpowiedź tzn. tak żebym zrozumiał :D @Down Dzięki Yoda ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?act=Search&f=30 :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Odświeżam temat. Yoda szukałem już ale i tak nie wiem jak wstawić model do gm'a. Mam Anim8or'a no i zapisałem model jako plik OBJ otwieram marzipana wczytuje model no i co mam dalej zrobić?? Prosze pomóżcie :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wyeksportować na kod GML?? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wyeksportować na kod GML?? O.o Nauczyć się podstaw? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Konrad-Gm to znaczy ?? zapisałem już model jako plik D3D i nie wiem jak go wczytać z game makera :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Chyba w UPie miałem coś takiego, poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 W XenoN Online w skryptach Misc masz skrypt 'd3d_model_load_obj' - specjalnie do ladowania modeli obj - po to daje przyklad niemalze gotowej gry by ktos do niego zajrzal, bo jest tam skryptow od cholery.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi