SirSyriusz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tytuł: WARNING! EGGS! Gatunek: zręcznościowa Opis: Gra polega na tym aby złapać jak najwięcej jajek w koszyk. Gdy jajka będą powyżej pozycji 600 pixeli na y, zabiera nam jedno życie. Pierwsza runda jest dłuższa 3x, ale następne są szybkie:P [Czuje się jak na j.Polskim, 5 zdań ?? A co można o tym jescze napisać?]. Są 3 poziomy trudności. P.S. Jest w dziale demo, ponieważ jest jeszcze niedokończona. Pracowałem nad nią tylko pare godzin dzisiaj :P to moja pierwsza gra która prawie spełniła moje oczekiwania do niej :) Download: http://www.gmclan.org/up3650.html Rozmiar pliku: 2.4 MB Autorzy: Programowanie: SirSyriusz Fabuła: w tej grze?? :P Grafika: SirSyriusz Muzyka: niestety jeszcze brak... Screeny: http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=SirSirius&sid=5 Dodałem funcje SPAM, są teraz kamienie i pisanka które są BONUSAMI (kamień niekońiecznie:P) oraz dodałem info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 po pierwsze od czego jest up gm clanu po drugie gra raczej jeszcze popracuj 2,3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Miło, że dajesz nam screeny do ściągnięcia... Easy jest trudniejsze od Hard, bo można się zanudzić na śmierć, a hard jest banalnie proste, praktycznie nie da się stracić życia. Niczym ta gra nie przyciąga, nawet, gdybyś zrobił deszcz jajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Bardzo słaba gra. Po pierwszych 2 minutach już się nudzi i od razu trafia do kosza. Ocena nie będzie wysoka ale tylko taką mogę postawić z czystym sumieniem. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dobrze, że chociaż grafika jest twoja. Gra szybko się nudzi, możesz dodać jakieś bonusy fajne a najlepiej to zacznij już robić nową grę :) i nie spiesz się xD Liczy się jakość a nie ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSyriusz Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Dodałem strusie jajo i zwiększyłem poziom trudności. Chce też zrobić bonusy które będą np. zmieniać wielkość koszyka, lub dodawać koszyki stojące na np 30 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 SirSyriusz, lepiej weź się za jakąś lepszą grę, bo z tej już raczej nic nie będzie, tak szczerze, to : 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Ja tam nie wiem co z tego bedzie. Musisz zrobic jakies bonusy itp. bo samo lapanie jajek to raczej nie jest zbyt grywalne. Nie bede ocenial, ale zeby inne osoby dawaly z miejsca 1 to lekka przesada, moze cos z tego bedzie? Dajcie chlopakowi wiecej pomyslow jak rozwinac gre, a nie tylko wstawiacie 1. No i nie spiesz sie z nastepnym demkiem, zrob dosc duze uaktualnienie, bo jak nastepne demko bedzie sie roznic od tego tylko tym, ze od czasu do czasu spada zlote jajko, to pochwal za to nie nazbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dlaczeo wy tak utrudniacie życię? Macie problem screeny wrzucić screeny na imageshack lub na gmc uploader? ;/ Chomik Sux ;/ I tak link do gry powinien wyglądać: http://www.gmclan.org/up3650_3_WARNING__EGGS_.html Pobieram ;/ Ale shit ;/ Już gorszej gry chyba nie było ;/ 1/5 Nie rozumiem po co robicie takie beznadziejne gry ;/ Wiadomo że wyjdzie shit, nie lepiej poduczyć się jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Słaby pomysł, słabe wykonanie.. :( Na zachętę -2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Eeeeee..... O BOŻE to ma być pomysł na gre! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi