pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Oprócz kompa stacjonarnego mam jeszcze laptopa co zrobic jak siedze dluzej na laptopie jezeli to cos dotykowe gdzie sie dotyka palcem :huh: czy jakos tak sie nagrzeje i jezeli chcem sobie np strone zwinac to niemoge bo on mysli ze moj palec znajduje sie w paru miejsach jak to zrobic nic nie wymieniajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie rozumiem. Napisz po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 to cos dotykowe gdzie sie dotyka palcem LOL? Może go wstaw do lodówki na trochę jak sie zagrzeje :D EDIT: Sposób sprawdzony - polecam Yoda! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Chodzi Ci pewnie o touchpada. Dziwne, że Ci się nagrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To coś jest z nim nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ... Touchpad protestuje, gdyż jego właściciel nie używa znaków interpunkcyjnych. Mniej go użytkuj - będzie chłodniejszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ale to wkońcu nim się steruje ale wogóle jak będe sobie oglądał 30 minutowy film to i tak on się nagrzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nom, ale to nie powinno mieć wpływu na pracę. Jesli ma - reklamuj, lub kup za 30 złotych myszkę USB w komputerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To raczej kupie bo na gwarancję mi nie przyjmą bo zmieniałem HDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Miałem ten sam problem... pomaga polewanie woda (ale tylko po touchpadzie, tak aby nie zalac reszty laptopa), ewentualnie jak napisal Yoda, co godzinka na 5 minut do lodowki (nie zamrazalki, bo Ci moze matryca sie uszkodzic!!) - to przy okazji zdrowe dla oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Miałem ten sam problem... pomaga polewanie woda (ale tylko po touchpadzie, tak aby nie zalac reszty laptopa), ewentualnie jak napisal Yoda, co godzinka na 5 minut do lodowki (nie zamrazalki, bo Ci moze matryca sie uszkodzic!!) - to przy okazji zdrowe dla oczu. Koziu ma rację, polanie lekko wodą touchpada lub wsadzenie laptopa do lodówki na 5 minut świetnie zdaje egzamin. A najlepiej gdy połączysz oba te sposoby - wtedy touchpad ochłodzi się szybciej. Sam tak robię gdy touchpad na moim laptopie się nagrzeje :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi