pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam :bye1: Chciałem założyć stronę www ale nie wiem na czym było by najlepiej ją mieć. Proszę o poradę gdzie mogę założyć najlepiej swoją stronkę ( wlicza się tylko za darmo ) proszęo odpowiedź bo sam nie mogę się zdecydować. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Najlepiej? U siebie. Zawsze za darmo. Jezeli jednak nie mozesz miec wlaczonego kompa 24/7, pozostaja ci hostingi jak yoyo.pl, byethost.com i takie tam. Niestety, darmowe hostingi sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 yoyo odpada i byethost.com też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Załatw sobie stałe łącze i u siebie miej. NIE będziesz musiał mieć włączonego kompa 24 godziny na dobę. :) A, i za darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 yoyo odpada i byethost.com też ugu.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam :bye1: Chciałem założyć stronę www ale nie wiem na czym było by najlepiej ją mieć. Na serwerze. A ma obsługiwać PHP i/lub MySQL czy nie ? Mają być reklamy czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Najlepiej bez reklam i ma obsługiwać PHP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Lista serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Najlepiej? U siebie. Zawsze za darmo. Jezeli jednak nie mozesz miec wlaczonego kompa 24/7, pozostaja ci hostingi jak yoyo.pl, byethost.com i takie tam. Niestety, darmowe hostingi sux. Hm, ciekawe, kto będzie płacił za utrzymanie takiego serwera :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Rodzice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Załatw sobie stałe łącze i u siebie miej. NIE będziesz musiał mieć włączonego kompa 24 godziny na dobę. smile.gif A, i za darmo smile.gif Tia, za darmo. A opłaty za prąd i łącze internetowe to co, pies? Co do hostingu: http://ovh.org/pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tutaj masz listę polskich darmowych serwerów LINK :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi