Anaconda Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich. Oto prezentacja dema gry RoboShock :D Jest to gra platformowa (znowuuuuu) w której wcielamy się w robota Buzz'a. Naszym zadaniem jest uratowanie Gigapolis przed zbuntowanymi maszynami, krócej mówiąć: Czeka nas ostra rozwałka. Chodzi oto by przy pomocy danego nam arsenału niszczyć złe maszyny. Demo zawiera: - 2 krótkie plansze - 2 przeciwników (działko i siekacza) - 2 początkowe bronie (tarcza i pistolet) Każdy chyba wie co musi zrobić? Przeć do przodu i rozwalić wszystkich :D Życzę miłej zabawy. link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gra średnia, wykonanie dobre, jednak gra jest troszke mało oryginalna. Takich platformówek było bardzo dużo i gra nie posiada jakiś szczególnych nowości, jednak grywalność jest nawet duża OCENA: 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Kolejna graKolejny nie dokończony projekt :P 7/10 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tymon, cóż za rozbudowana wypowiedź. Niech cię :P Nie wiedziałem że można napisać aż tak dużo! Dzięki za odpowiedzi... Prosiłbym o jakieś wskazówki dotyczące gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Powiem tylko że mu szyja sie troche nie ten tego... nie rusza sie jak trzeba :P Przydało by sie jeszcze kilak typów broni, amunicja no i nowi przeciwnicy. Widze że tego drógiego przeciwnika to wykorzystałeś z innej gry :P Nawet skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gra taka sobie. Brakuje głównie muzyki, ale tak to może jeszcze być. 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tymon, on nie ma szyi. To jest taki robot na wzór Raymana :P Marmot, muzyczki jeszcze nie ma, bo nawet się nad nią nie zastanawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ale mi chodzi o tego kikuta co mu u dołu z głowy wystaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Spodziewałem się czegoś gorszego, a tu proszę - miła niespodzianka :) Grafika jest fajna, brak muzyki nie przeszkadza wcale. Dźwięki dobrze dobrane. Czekam na kolejne wersje :) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gierka fajna ale kursor ciemny :( 7/10 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Nie wiem jak coś tak jasnego może być zaciemne -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 kursor ciemny Jaki kursor?? Przecież w tej grze nie ma kursora...... A może jest, tylko że u mnie nie ma z powodu ciemnego monitora. Jednak brak kursora nie przeszkadza gdyż zmienia sie kierunek trzymania broni i wiadomo gdzie ma strzelać ludik. Pozatym mam dobre głośniki, monitor mi niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Fajne chociarz mało broni i mało planszy .(Ale totylko demo) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Bigshark to wyrwij karte graficzną, weź i monitor, pujdź na targ i sprzedaj za 10zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi