Ryan Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Tytuł: Hogwart Gatunek: platformowo/przygodowa Opis: Nasz bohater to Harry Potter. Za zadanie mamy zebrać jak największą ilość herbów Gryffindora. Ale uwaga na duchy!! Gdyż one zabierają całą ilość punktów. Powodzenia!! Download: https://gmclan.org/up3641_4_Hogwart_demo.html Rozmiar pliku: koło 2 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: No już była :) Grafika: Google i ja :D Muzyka: brak Screeny: Wiem, że grafiką ta gra nie grzeszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Fajny Harry ładne ma oczy i stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Erm. Przesuwanie ekranu uniemożliwia dostrzeżenie dalszego planu akcji. Plus inne wady. 1/5. Stop demówkom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryan Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to moja pierwsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 to moja pierwsza gra Właśnie DLATEGO tak ją nisko oceniłem. Ja oczekuję porządnego produktu, a nie tłumaczenia się że to n-ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 bugi : -przesuwanie ekranu -żadnej animacji -zbyt proste -brak różnorodności -duchy nie wiadomo po co są i wiele wiele innych ogółem : 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Przesuwanie ekranu jest tak zryte że poezja. Poza tym to nic w tej grze się nie dzieje. Co tu pisać - 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 nic ciekawego,ani grafa ani fabuła heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 OLOLOLLOL! 1/57576578582352835 Gdybyś te przesuwanie ekranu poprawił byłoby 1/57576578582352830 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie napiszę się za dużo: 1/[i tu ósemka przekręcona o 90 stopni...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 grafika google ty i zasoby gma 1/5 nie ma lekko żal.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Słabe.1/5 plusy +Ładny Czarodziej minusy -Zryte przesuwanie ekranu -Brak akcji -Brak Animacji -Duchy (nie można ich nawet dotknąć!) -Brak menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Gra do kitu nawet nie chce mi się jej oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi