ersiu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witajcie! ostatnimi czasy zacząłem się bawić w PHP. z kolegą zrobiłem stronkę, on zrobił layout[ponieważ kreowanie stron WWW zacząłem niedawno, znam na razie tylko PHP], ja skrypty. Chciałbym, abyście ocenili pracę! http://muservlist.com = ) Pozdrawiam, ersiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 40 kilka błędów, sprawdź zgodnosć na W3C. Wydaje mi się, że tabelka ma w pierwszym rzędzie jedną kolumnę za dużo. I tak nawiasem mówiąc, znać PHP to pojęcie względne, nawet po 5 latach prac można go nie znać dobrze. Poza tym, skoro PHP zwraca HTML to jego znajomość też masz. Ale ogółem - i tak ładnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ładne, 4/5. Ta reklama google psuje cały efekt i na głównej stronie brakuje jakiegos słowa wstępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi