pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Czy devc++ ma ograniczenie poligonów modeli 3D. Bo wiem że gm ma gdzieś tak do 1500. Pewnie znowy coś z tym programem środowiskiem czy jak tam na to mówicie. Proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Nie ma, a GM może co najwyżej tyle optymalnie pociągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzięki dobrze wiedzieć a jak się nazywa strona z modelami 3d coś na th.. dalej nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 @up: www.google.pl ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dziwne nie wiedziałem że google zaczyna się na t :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dziwne nie wiedziałem że google zaczyna się na t tongue2.gif hahaha. Poszukać w google nie umiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dziwne nie wiedziałem że google zaczyna się na t Dał Ci lnik do google,żebyś sobie sam poszukał...uff :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 http://www.turbosquid.com/Czy devc++ ma ograniczenie poligonów modeli 3Dlol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi