pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam mam pytanie do adminów czy można by było dodać do forum takie coś jak np komputery i telefony. Wiem że powiecie ze od tego jest vahala ale forum moglo by zyskac wiecej uzytkownikow a do tego dodac nowe rangi np informatyk, spec-gsm itp PS: 1. Ja mógłbym dostać rangę spec-gsm 2. Proszę nie mówić że przyszedł sobie jakiś user i chce polske zmienić. Chciałem tylko dać propozycje takze nie musi sie ona spełnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale przecież to jest strona twórców gier :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale co by robił na forum o GM, spec od GSM? :) edt, Yoda <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @pawcio3018: Nie chce być adwokatem adminów ale to jest forum z tego co wiem monotemtyczne, o tworzeniu gier. Wiec po co komu te "ulepszenia"? Z resztą wątpie by forum cierpiało na brak użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ej ale ja tylko proponowałem no bo zobaczcie kiedys ktos cos napisal o jakims problemie z internetem a wy go chcieliscie odeslac do jakiegos forum komputerowego co by komu zaszkodzilo dodac kategorie komputery? PS: To nadal propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Z resztą wątpie by forum cierpiało na brak użytkowników. No właśnie. Nie potrzeba nam więcej dzieci bawiących się komórkami, które zaraz by chciały robić gry, albo mmorpgi 7_7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ok, ok i widzicie ja tylko proponuje wam cos a wy odrazu o jakichs dzieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 No właśnie. Nie potrzeba nam więcej dzieci bawiących się komórkami, które zaraz by chciały robić gry, albo mmorpgi 7_7 : D proponuje zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ok to jak ktos jeszcze napisze zeby zamknąć to zamkę tylko szokda ze nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ok, ok i widzicie ja tylko proponuje wam cos a wy odrazu o jakichs dzieciach Bo taka jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A co prawda to prawda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Szkoda to w takim razie zamykam eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Hmm, ja jako admin jestem i tak na nie :P Ale mam tu tylko najwyżej 25% głosów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi