Mistyk Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 3- Commandos 3 Kierunek Berlin(przypadło mi do gustu) 2-Herosi 3 1- Commandos 2 Ludzie odwagi (mniej wypaśna od 3) 3-CtC 2-Spellforce(nudne jak flaki z olejem) 1-Saper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 @Black Przez wyraz "klimat" źle mnie zrozumiałeś. Oczywiście chodziło mi o trójkę, za dużo bajerów. Wiem co to sequel :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Evil Islands |+3| SpellForce |+2| Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade |+1| ---------(O)--------- Oblivion |-3| Halo |-2| Wiedźmin |-1| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Quake |+3| <- pierwsza gra w całkowicie pełnym 3d ;[ (chyba xd ) Tetris |+2| <- strasznie wciągająca sowiecka gra, aż sobie znowu włączę Worms |+1| <- hoah! 8) Call Of Duty 4: Modern Warfare |-3| <- co ta gra niby zmieniła w historii gier? Fifa 2008 |-2| <- jak wyżej Commandos 3 Destination Berlin |-1| <- tak jak powyżej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi