sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Tytuł: Battle against virus Gatunek: Strzelanka. Opis: Gra polega na tym żeby zabić potwory spotkane na drodze. Gdy kliknie się Lpm bohater zaczyna strzelać. W demie są 4 levele. Bohater ma 100 życia. Najlepsze potwory strzelają do bohatera. Oceniajcie. Download: https://gmclan.org/up2230_3_battle_against_virus.html Rozmiar pliku: około 2 MB Autorzy: Programowanie: sebolek i Jaklub(przykład) Fabuła: sebolek Grafika: sebolek Muzyka: sebolek i internet Screeny: http://www.gmclan.org/up2230_7_Battle_agai...us_screen1.html http://www.gmclan.org/up2230_7_Battle_agai...us_screen2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak dla mnie przobiony przykład,gdzieś już widziałem taki rozlew krwi i tak celownik,ale mogę się mylic. Po za tym pisze się "Strzelanka". :crying: Nic szczególnego,ale nie ocenie. Edit: Programowanie: sebolek i Jaklub(przkład) Wcześniej tego nie zauważyłem,ale to tylko potwierdza moje przypuszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Gdy kliknie się Lpm bohater zaczyna szczelać. W demie są 4 levele. Bohater ma 100 życia. Najlepsze potwory szczelają do bohatera. OMG! Gra do kitu - 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 widać że w większości zrobiłeś plagiat , tylko zmieniłeś troche grafę i dodałeś muzyke ,oraz swoje levele gra średnia ale moje pierwsze gry wyglądały gorzej dlatego daje na zachęte 2/5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Dzięki Śniegus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Alt + PrntScreen spróbuj następnym razem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ok zapamiętam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 omg to juz 3 albo 4 przyklad pod tytulem: "Jak z przykladu zrobic gre, kosztem najmniejszego wysilku" to moze i jest niezla wprawka by poznac dzialanie kodu/klockow ale nie zeby publikowac to jaka grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 To moja druga gra więc co się spodziewać? :angry2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Fatalnie przerobiony przykład :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 To moja druga gra więc co się spodziewać? :angry2: Chcemy grać w porządne gry, nie w drugie gry. A tym bardziej pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi