miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Przerobi mi ktoś ten przykład : https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=70 bilarda aby jak się odbije biała bila o czerwoną to żeby nie leciała czerwona na białą ( w odwrotną stronę) tylko żeby leciała w tą stronę w którą odbiła ją biała bila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Chcesz żeby ktoś Ci zrobił gre,ty się pod nią podpiszesz i tyle? O nie,to nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 @Dudek On nie chce żeby zrobić mu gre tylko żeby mu zmienić bilarda żeby kula leciała w poprawną strone Sory za offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 bilarda aby jak się odbije biała bila o czerwoną to żeby nie leciała czerwona na białą ( w odwrotną stronę) tylko żeby leciała w tą stronę w którą odbiła ją biała bila. Problem masz. Odwróć kierunek o 180 stopni leniu. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Nie wiem jak i gdzie :( pomóżcie PLEASE ! ten kto dobrze mi pomoze bedzie w creditsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Skoro nie wiesz tego, tzn że nawet nie wiesz co to GM. Idź się pouczyć, poczytać FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 wiem co to jest GM i czytałem FAQ ! ja chce tylko pomocy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 A my chcemy kasy na serwer i świętego spokoju w postaci deficytu głupich pytań. Dasz nam to? To po cholere bierzesz się za coś takiego skoro nawet Cię to nie interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 co mnie nie interesuje ? ja tylko grzecznie pytam czy mi ktoś powie jak to przerobić PROSZę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Zmienić direction odbicia o 180 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Przecież dziadek już Ci napisał. =o Obróć direction o 180 stopni. E: O masz, Tymon! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Collision ball1 z cueballroll GML motion_set(cueballroll.direction,cueballroll.speed); friction +=0.1; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi