koziu Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam :) Poszukuje kogos, kto wykonalby dla mnie grafiki do powstajacej gry. Oto link do dema: LINK Jesli ktos jest zainteresowany prosilbym o kontakt na GG (8469584). Oczywiscie wpis w creditsach zapewniony. Pozdro, Koziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Co do gierki to niezła, hmm no nie wiem ile osób by się zgłosiło.Tamta grafika nie jest taka zła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja może bym coś skrobnął aczkolwiek nazbyt utalentowanym grafikiem to ja nie jestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 @piotrex1995: Jeśli ta grafika jest ładna to ja jestem egzorcystą xD Ja mógłbym co wyskrobać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Dzieki za oddzew. Na chwile obecna potrzebuje nastepujacych grafik, podane rozmiary sa "maksymalne" 1. Budynki: a) Swiatynia - ta do obrony - jakas duza (okolo 64x64) B) Baraki - do 64x64 c) Wieza obronna - do 32x32 d) Mur 32x64, przy czym mur przy prawej krawedzi (tylko sciana) e) "podloga" muru - czyli mur wlasciwy :) 32x64 uzupelniajacy sie z murem sciana ;) f) Kopalnia 32x32 g) pracownia ciesli :) (jakies dechy w poblizu czy cus...) 2. Jednostki a) Swordsman i lucznik w barwach niebieskich i czerwonych 16x16 B) Robotnik z kilofem, robotnik z brylka zlota c) ciesla (jakis mlotek czy cus ;) i ewentualnie sierp ) 3. Menu a) Menu tlo - 900 szerokie 108 wysokie B) Przyciski do budowania / rekrutowania w rozmiarach 32 x 32 -Barakow, wiezyczki, muru, kopalni, pracowni ciesli, miecznika, lucznika, robola i ciesli 4. Inne a) Bryla zasobow zlota 32x32 B) Strzala c) Tlo "ziemi" :) bo na razie mam po prostu ustawiony kolor zielony.... jakas trawka Generalnie zalezy mi na tym aby w miare mozliwosci trzymac proporcje (na razie tak nie jest ;) czyli aby baraki byly duze... a ludki male.... pozdro, Koziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 To jak ktos jest chetny i zdecydowany :) to prosze o kontakt na GG lub PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 [prowokacja] Jak widać na chęciach się kończy. [/prowokacja] ;) Wydaje mi się, że szybciej było by gdybyś sam się zakręcił za grafikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ech Labidzicie więc coś naskrobałem ;3 Utrzymane w stylu oryginału ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Utrzymane w stylu oryginału ; ) Dzieki :) Nie mialbys ochoty ugraficznic calosci? Pozdro, Koziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nom jutro mogę coś znów doskrobać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ano,Yoda bardzo fajne graficzki,ile zajęło Ci ich zrobienie ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 aż całe 10 minut!!! xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 o kurna !!!!!!!!!!111111111oneoneeleven ! =OOOOO joke Hmm,ważne że wyglądają efektownie i przyzwoicie xD Teraz ja musze znaleśc grafika do swojej gry ;/ A łatwe zadanie to to nie będzie x/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 hmmm mówiłem że dziś coś doskrobię więc: - buttoniki! ;O sry że nie 32*32 ale jakoś mi rozmiar umknął =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 yoda co to jest to ostatnie PS tak wiem oftop (czy jak to sie tam pisze :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 hmmm mówiłem że dziś coś doskrobię więc: - buttoniki! ;O sry że nie 32*32 ale jakoś mi rozmiar umknął =O Trochę takie krzywe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 yoda co to jest to ostatnie Wieża obserwacyjna xD Trochę takie krzywe smile2.gif Ładniej nie umiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi