Zychu Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 no więc grzebałem w najciemniejszych zakamarkach mego dysku i znalazłem przykład poruszania jak w strategi. troche go wyczyściłem i pomyślałem że może sie komuś przydać, bo wiem że niektórzy mają z tym kłopoty (sam kiedyś miałem :D) https://gmclan.org/up900_11_poruszanie_strategia.html uptade: https://gmclan.org/up900_11_a5d9c7daef.html ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Nawet spoko ale nic specjalnego... :P jakbyś zrobił ustawianie w formacji to by było coś :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dobre, bo proste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 @Yoda: hmm pomyśle narazie wiem jak zrobic szyk w kształcie koła/półkola :D xD może jutro mi sie uda zrobic szyki i dam uaktualnienie. @Snake: no i oto mi chodziło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 jak się zaznacza jednostkę, to ona od razu idzie w to miejsce w którym ją zaznaczamy - trochę za szybko chyba, co nie ? Ale poza tym - w akcji ładnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Fajny przykladzik, przyda sie jak zaczne robic rts'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 daje uptade juz rozwiązałem gnyskowy problem i dalem coś w stylu takiego układu... jednak szyki nie jest tak łatwo zrobic xD https://gmclan.org/up900_11_a5d9c7daef.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Powiem, że nawet ładne :) . Tylko jak jest duzo jednostek, to wszyscy sie tak mieszają ... troszki dziwnie wtedy to wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Fajny przykład, komuś się na pewno przyda :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Października 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 to jak już tak poprawiasz to jeszcze zarzucę: 1. Jak klikasz na niezaznaczoną kulkę, to koledzy idą w jej kierunku 2. Jak klikasz na niezaznaczoną kulkę, to pozostałe powinny się odznaczyć, a możliwość zaznaczenia kilku kulek pozostawić albo przez przeciąganie, albo np. z przytrzymanym Ctrl'em. i wtedy przykład można by dodać do zasobów na stronie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Napewno ktoś z tego skorzysta choć ma pare błędów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi