adam014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tytuł: KnockOutGatunek: bijatykaOpis: Nie ma co się rozpisywać, bo wiadomo o co chodzi ;) Lejemy się przez 12 (albo mniej, można ustawic przed walką) rund jednym z 4 dostępnych bokserów :) Każdy ma inną siłe ciosu, inną wytrzymałość, inny czas reakcji i szybkość :) Download:Angielska wersja językowa dostępna TUTAJ :)Rozmiar pliku: 30MBAutorzy:Programowanie: JaFabuła: brak na razieGrafika: 2D i 3D - ja + Dante190884 ( hala)Muzyka: findsounds,flashfx Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 poruszanie po menu źle działa znaczy się, naciśniesz w dół i jest już na końcu w drugą stronę działa tak samo, zwolnij to lub daj przeskok. edit: jeśli to przez różnicę fps to przelicz prędkość za pomocą Time.deltaTime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 w menu faktycznie jak baca mówi, nie da się kontrolować a w grze to tak jakoś nieresponsywna ta gra i sterowanie, że czułem jakbym w ogóle nie miał wpływu na to co i kiedy mój zawodnik robi (aż tak, że kilka razy się zastanawiałem, czy to na pewno ja steruje tą postacią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dojdzie porządniejszy system zadawania kombosów to i sterowanie w grze się poprawi. Wszystko przez opóźnienie Mecanima, zanim bokser zada cios musi wrócić do stanu Idle animacji. Przy kombosach (które używa czasem AI np. lewy-lewy-prawy) jest to o wiele szybsze bo są one już zrobione w grze "na sztywno". Co do menu to wiem że jest do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi