Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tytuł: Meating Gatunek: Zręcznościówka Opis: W grze stajesz przed szeregiem wyzwań zręcznościowych. Gra wymaga zręcznych palców, ale nawet ci zręczni będą musieli nie raz pogłówkować. Sterowanie: WASD - Sterowanie Przytrzymanie W - Wyższy skok Podwójne D/A - Dash E - Transformacja Download: http://www10.zippyshare.com/v/68552769/file.html Rozmiar pliku: 4,63 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: http://www.soundbible.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Czy przypadkiem nie pomyliłeś pliku do pobrania? EDIT: To u mnie się coś zepsuło i zamiast do twojego Meatingu przekierowywało mnie do Szarych Twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Rzecz w tym ze mnie tez do szarych twarzy przekierowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mnie też. Zastanawiam się, o co może chodzić. Czyżby Chell przypadkiem miał w schowku linki do Szarych Twarzy? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Informacja od Chell: "O ku*wa... Napisz w moim imieniu że to przez pomyłkę i jak tylko wrócę z koncertu to reupnę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 udany trolling :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ahahah dzięki za reklamę :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie no, po prostu kopiowałem szablon z Szarych Twarzy bo się nawinęły a nie chciało mi się szukać specjalnie, to podmieniłem wszystko ładnie, i jak skopiujecie link z downloadu to będzie git, ale jak klikniecie to przekieruje na Szare Twarze Już naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Taka drobna uwaga techniczna: wymaganie od gracza, żeby nacisnął przycisk Startu uciekający jak tylko się na niego najdzie, nie jest dobrym pomysłem. Zwłaszcza, jeśli tenże przycisk jest jedynym elementem bardzo ubogiego menu i z jego powodu nie można zobaczyć innych, być może znacznie ciekawszych elementów gry. Tylko taka uwaga. ;) (poza tym, jeśli od gracza wymagane jest wciśnięcie odpowiedniego przycisku z dokładnością do jednej klatki czy cokolwiek trzeba tam zrobić, to chyba ktoś to zrobił ŹLE. Bardzo źle! Gra ma stanowić wyzwanie, owszem, ale to zazwyczaj nie dotyczy menu! >.<) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Chyba nie znasz różnicy pomiędzy Hard a Impossible. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 jeśli w tych 6mb cos na prawde jest po menu (bo w końcu 6mb :D) to nie da się tam dojść, i nie chodzi mi o to ze to jest trudne, tylko niemożliwe, menu jest zbugowane, nawet jeśli zdążę na czas normalnie albo za pomocą prawego przyciska (np. kliknij prawym przyciskiem na border, wyświetli ci się menu, wtedy kliknij LPM na start) to start i tak ucieknie. podsumowując, jeśli nie dostaniesz pozwolenia na upload naprawionej wersji przeciwnik będzie się musial bardzo wysilić żeby przegrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi