zelman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Poszukuję helikoptera, widok z boku, narysowany - nie żadne zdjęcie czy 'plan' oryginału, max. rozmiar - 38p wysokość i 45 szerokość (najlepiej 32x45). Ofc, będą kredki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 helikopter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Yyy... to jest plik html :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 to jest odnośnik do obrazka, wystarczy otworzyć;/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Oj, wybacz, zapomniałem, jak to się zapisuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ;] jak można zapomnieć ;] ?? nie podoba sie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 lol! zapisz "grafike jako:" - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wiem, że 'zapisz odnośnik jako', ale trochę dawno ostatnio byłem na gmclan i już zapomnaiłem :) E:Obydwa helikoptery spoko, zobaczę, który bardziej pasuje :) E2: Bardziej do obecnej grafiki pasuje helikopter szpaq99. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Trawka : Kolec : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dzięki! Grafiki spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tak z nudow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 łoo... ten jest spoko :) Dodam go do gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi