Kofel Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Proszę o ocene. http://clickshare.eu Ranma, dałem button GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Co to jest? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Repozytorium, inaczej, mój hosting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Repozytorium, inaczej, mój hosting. Jeśli to hosting to jak można pliki uploadować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ... Eh... Doczytałeś, jest to moje repozytorium czyli hosting dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie podoba mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ... Eh... Doczytałeś, jest to moje repozytorium czyli hosting dla mnie. Ach, to już dawno to widziałem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 #up ? No i co? ;d #Snake No i tak ma być xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Trzeba było w tamtym temacie napisać ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Którym? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 "Przeglądarka plików" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Proszę o ocene. http://clickshare.eu Ranma, dałem button GMClanu. Po pierwsze reklamowanie stron zakazane poza odpowiednim tematem w Valhalli. Po drugie - co z tego, że dałeś button? My Twojego na bank nie damy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi