Myśliwy Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tytuł: Najazd 2 Rosjanie atakuja Gatunek: Strzelanka, Top-Down Opis: Będziemy sterować czołgiem generała Romana, elitarnego dowódzcy grupy: Ostatnia Polska Nadzieja. Rosjanie zaatakują Polskę w 7 dni po odparciu Niemców, przez co polscy żołnierze i inne organizacje chroniące Polskę są skrajnie wykończone odpieraniem grupki Niemców którzy przedostali się przez granicę. Na dotatek Niemcy pozostawili w Polsce wirusa groźnej choroby, polscy naukowcy znaleźli na nią lek, ale połowa chorych Polskich żołnierzy nie jest zdolna do walki. Download: https://gmclan.org/up3800_3_Najazd_2.html Rozmiar pliku: 939kb Autorzy: Programowanie: Ja. Fabuła: Ja. Grafika: Ja + jeden sprite Tuzin12 Muzyka: Znaleziona w necie Screeny: https://gmclan.org/up3800_6_skrin1n2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Buu 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Już nazwa mnie rozwaliła.Niestety kolejny shit...To samo co tamta wersja...Tylko zmieniłeś trochę grafike i tyle.Nawet ta grafika jest brzydka.Ale zlituje się i dam Ci 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No nawet lepsze od pierwszej części :D 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Fabuła: :boxed: pong przy tym ma fabułę głęboką , wręcz epicką, Grafika: widać brak wprawy, ale to pikus w porównaniu z pozostalymi elementami gry. Dzwiek: nie chciało mi się zakładać słuchawek, więc nie mam pojęcia czy jest jakikolwiek dzwięk Gra: 1 bug: mam minusową wartość żyć a gra sie nie kończy 2 wierzyczki które mam za plecami chcą mnie zabić, ciekawe czemu? 3 nie można cofać 4 całokształt wypada marnie , strzelanie do lecących na ślepo samolocików z czołgu, niech by to rakiety były przynajmniej, 5 Za miast "Najazd 2" należało zrobic "Najazd 1- wersja poprawiona" i wrzucić do działu z demami a nie... jutro zrobisz "najazd 3- kitajce atakują" a po jutrze "najazd 4- zemsta z czadu"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 To samo co jedynka czyli porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie podoba mi się, grafika "oczowalna". Zgadnij co dostałeś ;o No nawet lepsze od pierwszej części biggrin.gif 5/5 thumbsup.gif yyyy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie wiem, po co zmieniałeś grafikę czołgu, pierwsza część pod względem graficznym była lepsza, ale ta też jest wporzo 5/5. Bierz się już za Najazd 3 z BEZZAŁOGOWYMI POCIĄGAMI, czy BEZZAŁOGOWYMI STATKAMI!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Slabe 1/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gra wybija sie ponad skale gmclanu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 583823708570237523098572380957280573250892/5 Piękne, niemożliwe! Jak to zrobiłeś, naucz mnie, plx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No nareszcie, czekałem na tę grę miesiącami. Trzeba powiedzieć że się nie przeliczyłem. Nawet więcej, nie spodziewałem się tak wspaniałej muzyki. A co tu dopiero mówić o samej grze, która jest boska, genialna, świetna. 5/5 @Myśliwy Dawaj tę Wojnę Secesyjną, bo już bym sobie pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dajcie już spokój... bo chłopak naprawdę myśli że on tworzy crysis2:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wtf, tyle osób dąło niby 5/5, a gra ma średnią 2 >:OO Za podawanie fałszywych głosów można pójść do pierdla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Mały off top się robi:) To nie polityka :] heh :)) Chyba Ty nie rozumiesz ich zamiaru ? ja w sumie do końca też nie ale wiem że to jest wielka ironia (te pochwały) ale jaki w tym cel mają to nie mam pojęcia.;] Sorry za off-top:] Już skończmy bo zaraz warny polecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gra niedająca się opisać słowami. W pełni zasłużone 5/5! Jakieś informacje o następnym projekcie?;> No i czy będzie Najazd 3: Norwegowie Atakują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jakoś gorsza od 1 , daje 2/5 (:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 no k**** do teraz zbieram szczęke z podłogi.. zdecydowanie poza skalą ja chce najazd 3!! BEdzie jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ta super gra ... normlanie rewelacja... dam 100/500 = 1/5:) To już nie jest śmieszne. Może jakieś argumenty dlaczego ta gra jest dobra? Ja Ci mogę podać dlaczego nie jest Licha grafika, Bez sensu Strzelające czołgi do samolotów, Ostrzeliwanie przez własne wieże? I wiele wiele inncyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dołączam się do postu Ra3la : - Minusowe życie - Niezniszczalne wieże - Kolor czołgu - Rakiety mają kształt kulki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Dajcie spokój bo chłopakowi będzie smutno i odejdzie, a wtedy kto stworzy część 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 JA! Dajcie mi tylko programistę i grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Część 3 jest nie potrzebna :] Te dwie są już zanadto ;]] Jak będziecie mu tak mówić że super itd. to ona będzie robił do 100 wersji albo jeszcze więcej i to będzie się ciągnęło jak "moda na sukces" ;] heh Sexylemur hmmm ?? :whip: :whip: :whip: :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No ale.... podobno w 6 części wieże zaczną działać poprawnie! Wtedy zmienicie zdanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ojj.To samo praktycznie to 1 tylko troszkę grafa lepsza. Jak masz robić grafikę użyj jakiś lepszy program graficzny(choćby photoshop, gimp, corel) I proszę popracuj więcej nad następną częścią. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jak masz robić grafikę użyj jakiś lepszy program graficzny(choćby photoshop, gimp, corel) To nie sprawa programu graficznego, tylko umiejętności autora grafiki. A co do gry: fabuła i nazwa powalają i nie pozwalają wstać :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 O nie! On chce zrobić 3 wersję. Spójrzcie do jego sygnatury. Ocena 1/5 <ROZPACZ :P> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Kurde, ja tu nadal czekam na Wojnę Secesyjną. Bierz się do pracy. Mam nadzieję że będzie jeszcze phajnejsha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No po prostu bomba i wielki git. 1/5 Sądzę że to najlepsza gra od końca na GM-Clanie. Ja nawet nie odważyłem się wklepać swojej pierwszej gry na GM-CLAN bez stosownych poprawek. A ty prosto z mostu. Wiesz co? Polecam ci tak teraz zrobić: 1.Zamknąć tematy na forum z twoimi Najazdami 2.Poszukać przykładów i nauczyć się z nich. 3.Napisać jakąś porządną strzelaninę 2D w Game-Makerze. 4.Nie wspominać i nie reklamować najazdów. 5.Opublikować twoją dobrą grę na GM-CLANIE. Pozdrawiam, maciusiowo1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi