IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

17 Stron V  « < 15 16 17  
Reply to this topicStart new topic
VALHALLA TO NIE OFICJALNA POMOC TECHNICZNA, halp now plz
I am Żyd and Lew...
post 29.09.2015 - 18:49
Post #481


Major User
****

Wiek: 72 lata
Grupa: Użytkownicy
Postów: 210
Dołączył: 31.12.2010
Skąd: Mój pokój
Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Szukam piosenki która była w temacie "Jakiej muzy słuchasz w tym momencie?". Jej tytuł był czymś chemicznym co było bardzo żrące i z tego co pamiętam posiadały go tylko 3 kraje na świecie. Na obrazku albumu była osoba w masce gazowej.

EDIT: Dobra już mam - post411759


--------------------
Za duża sygnatura. Warn - Uzjel
Go to the top of the page
 
+Quote Post
post 29.09.2015 - 18:49
Post #





Wiek:



Uploader


Pani kontekstowa pokazuje swe wdzięki tylko w Valhalli lub wszędzie jeżeli nie jesteś zalogowany(a)! :3
Go to the top of the page
 
Quote Post
Chell
post 29.09.2015 - 21:35
Post #482


Mały samoprzylepny lemur
********

Wiek: 18 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 1,323
Dołączył: 18.05.2011
Skąd: Kostrzyn / Poznań
Team: Yes

4tk

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


prawie trafiłeś w temat xD


--------------------

JEŚLI WIDZISZ GRĘ TO WIEDZ ŻE TRWAŁA ONA DUŻO CZASU!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I am Lord
post 7.10.2015 - 17:56
Post #483


Trzymam Sword
Ikona grupy

Wiek: 27 lat
Grupa: Moderatorzy
Postów: 4,584
Dołączył: 16.12.2005
Skąd: Piła

Huder


Nagrody:
Mistrz Ligi24 (2013)

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Halp, zresetował mi się laptop i po ponownym uruchomieniu nie mogę regulować jasności ekranu, ktoś coś wie?


--------------------
Acziwment unloked
Ciekawsze moje gry:
Ukończone: NewtonPong Android
Nieukończone:Maze Strategy
Compostowe: DungeonMazeShooter, ScorchedTanks, Atargatis, RedvsBlue, Wspomnienia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bedziom
post 24.10.2015 - 15:21
Post #484


umarłem
*********

Wiek: 18 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 1,702
Dołączył: 2.05.2011
Skąd: Warszawa/Justynów
Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Hej, misie
Gdy na Chrome wchodzę na Facebooka, tradycyjnie włącza się on przez https i Chrome wywala komunikat
CYTAT
Połączenie nie jest prywatne
Hakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z www.facebook.com (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej). NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

Firefox nie pokazuje czegoś takiego, normalnie włącza FB. Inne strony z https nie wywołują w Chrome problemów.

O co cho i co z tym zrobić? Bo wszelkie pierdololo z przeinstalowaniem przeglądarki i usunięciem cookies/cache nie pomogło.


--------------------
So fuck you anyway
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sutikku
post 1.11.2015 - 20:00
Post #485


Forum Infiltrator
*******

Wiek: 16 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 711
Dołączył: 26.07.2014

Nagrody:
Najlepsza zapowiedz (CA 2015)

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Zakupiłem ostatnio kartę GTX 760. Ale w grach mam mniej fps niż przy mojej wcześniejszej zintegrowanej. Pomyślalem, że może źle włożyłem do płyty głównej, bo mam coś takiego jak AMD CrossFireX tam, to włożyłem do drugiego slotu, i było dobrze, ale znowu jest nie tak coś. Dodatkowo karta się nagrzewa dość. Możliwe, że coś źle podłączyłem? Monitor jest podpięty niebezpośrednio, a przez jakąś taką no...brakuje mi słowa, że jedna wtyczka w drugą wchodzi, bo mam inne wejście do tej karty.


--------------------
Ludzie to źli ludzie ~ ja
Prosty Ekwipunek
Coś szykuję, dumdum
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I am vader
post 1.11.2015 - 20:40
Post #486


Wiadro of Antytrollerstwo
Ikona grupy

Wiek: 22 lata
Grupa: Moderatorzy
Postów: 1,764
Dołączył: 24.07.2008
Skąd: Gdynia

SSPH


Nagrody:
Uzytkownik roku (CA 2015)

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Seria głupich pytań:
-A sterowniki instalowałeś?
-A przepiąłeś ze zintegrowanej do karty graficznej?
-Nie pytanie, ale "to coś" nazywa się przejściówka. Sam używam i wszystko jest wporzo
Edit: Czekaj, czekaj..karta Nvidii + AMD CrossFireX? Tak się da?


--------------------

5678(ale ten czas leci!) lat później nadal go kaleczę.
GM GMS GML GMC Game Maker Studio Language Community Polska
Unity Tutoriale Poradniki Silniki Gotowce Dyskusje Pomoc Pytania Początkujący Zaawansowany Forum
Mój nick jest głupi. Ranga też. Ale to kawał forumowej histori więc zostanie tak na zawsze.
Chcesz natychmiastowej pomocy z GM'em? Dodaj mnie na steam, tam odpowiadam w ciągu 5 minut! LINK
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sutikku
post 2.11.2015 - 17:15
Post #487


Forum Infiltrator
*******

Wiek: 16 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 711
Dołączył: 26.07.2014

Nagrody:
Najlepsza zapowiedz (CA 2015)

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


CYTAT
Seria głupich pytań:
-A sterowniki instalowałeś?
-A przepiąłeś ze zintegrowanej do karty graficznej?
-Nie pytanie, ale "to coś" nazywa się przejściówka. Sam używam i wszystko jest wporzo
Edit: Czekaj, czekaj..karta Nvidii + AMD CrossFireX? Tak się da?

Problem rozwiązałem, ale poodpowiadam na pytania.
Sterowniki zainstalowane były, przeinstalowywane, stare wersje, wersje beta, ciągłe restarty komputera. Żadnej pomocy.
Przepiąłem ze zintegrowanej na kartę, a kiedy próbowałem wrócić do zintegrowanej, żeby sprawdzić czy to tylko nie zbieg okoliczności i nie załapałem jakiegoś wirusa, chciałem przepiąć na zintegrowaną, to miałem black screena.
No, przejściówka, tego słowa mi brakowało, dzięki.
Płyta główna ma bodajże 5 slotów, w tym takie dwa niebieskie z tego CrossFire. Inne są jakby "do góry nogami" i karta nie mogłaby tam wejść, więc tylko to mi zostało. Dodatkowo karta graficzna jest kompatybilna z płytą, a na tej liście na stronie producenta nie było wiele kart.
Naprawiłem ten problem aktualizacją do Windowsa 10. Może to był jakiś wirus?
Edit: (mówiąc przepiąłem karty, miałem na myśli kabel od monitora)


--------------------
Ludzie to źli ludzie ~ ja
Prosty Ekwipunek
Coś szykuję, dumdum
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wojzax
post 7.04.2016 - 15:07
Post #488


Grafik Paranoik
**********

Wiek: 25 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 2,521
Dołączył: 29.02.2008
Skąd: Lublin
Team: A gdzie mie wezmo

Nagrody:
Najlepsza grafika (CA 2015)
Najlepsza gra (CA 2011)

Uploader
Ostrzeżenia:
(10%) X----


Ej ej, byście mi doradzili jaki fajny laptop jest do 2600zł, żeby na przykład gry chodziły, Rainbow Six: Siege na średnich czy wysokich detalach, czy coś takiego. No, ogólnie żeby bardzo szybko się nie zdezaktualizował. Czy to jest w ogóle możliwe?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sutikku
post 5.07.2016 - 20:13
Post #489


Forum Infiltrator
*******

Wiek: 16 lat
Grupa: Użytkownicy
Postów: 711
Dołączył: 26.07.2014

Nagrody:
Najlepsza zapowiedz (CA 2015)

Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


Hm, zepsułem sobie matrycę w laptopie, mam po prawej stronie dziwne czerwone struktury i czarne, a nawet białe.
Czy mogę sobie wymienić ją na jaką mi się podoba, byle miała tyle samo (15,6) cali? Czy na coś jeszcze zwrócić uwagę.


--------------------
Ludzie to źli ludzie ~ ja
Prosty Ekwipunek
Coś szykuję, dumdum
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lew_leo
post 2.03.2017 - 22:24
Post #490


Major User
****

Wiek: ?
Grupa: Użytkownicy
Postów: 267
Dołączył: 17.02.2015
Skąd: Rzeszów
Team: LXD
Uploader
Ostrzeżenia:
(0%) -----


mam problem z GM wczoraj działał całkiem dobrze a dziś gdy go odpalam mi wyskakuje:

po czym się wyłącza

edit:
ok już nie ważne z tego co zdołałem się dowiedzieć nie tylko ja miałem ten problem coś wczoraj stało się w yoyo games ale wygląda na to ze już to naprawili


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

17 Stron V  « < 15 16 17
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25.07.2017 - 19:37