murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Oto mój przykład starego filmu raczej skaz,który kiedyś zrobiłem: sam nie wiem czemu użyłem global heh ale mniejsza z tym użyłem bo manipulowałem w grze w zależności od akcji,nieważne sprawdzać, skazy możecie swoje narysować to nie problem https://gmclan.org/up2034_11_stary_film_z_opisem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jak dla mnie niezle, choc nieskorzystam, ale dobrze wykonane, dosyc realistyczny, cieszacy oko :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jak dla mnie niezle, choc nieskorzystam, ale dobrze wykonane, dosyc realistyczny, cieszacy oko :) 5/5 można dodać jakiś szum telewizyjny i przyciemnienie na brązowo ZARAZ BĘDZIE PRZYKŁAD WODY, MENU,AI TYPA CO CHODZI W ROOMIE I WIELE INNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 dobre wykonanie jak dla mnie 5-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Fajny przykładzik :) 5/5 może wykorzystam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A moze ktoś wrzucić sam plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 A moze ktoś wrzucić sam plik? przecież jest link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale *.rar ;p Mi chodzi bezpośrednio link do przykładu *.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ale *.rar ;p Mi chodzi bezpośrednio link do przykładu *.gm6 http://fs07n3.sendspace.com/dl/df40b3a0d7c...tary%20film.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Bardzo fajne , 5/5 .. a cos Ty sie tak rozpedzil z tymi przykladami :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Bardzo fajne , 5/5 .. a cos Ty sie tak rozpedzil z tymi przykladami :P ? lubie jechać seriami hehe,robie różne typy AI może zarzuce dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Fajnie , ja lubie ogladac , przegladac , innych AI i patrzyc i podziwiac coraz to nowsze "systemy inteligencji" heh :P Tylko osobiscie jeszcze nie spotkalem sie w gm z zadna dobra inteligencja do bijatyki , :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Fajne Nie, no bardziej rozpisac sie to nie mogles, nie? PsichiX Proszę bardzo: fajne gdyż jest napisane prosto i efektywnie Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nawet zacne, latwe i pozyteczne 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nom fajne ale ciekawe jaka wode zrobisz :PP Mam nadzieje ze cos fajnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nom fajne ale ciekawe jaka wode zrobisz :PP Mam nadzieje ze cos fajnego :) jest już woda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Przykład jest bardzo dobry ;) Prosty kod, fajny efekt. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 nic dodać nic ująć :) 5/5 bo bardzo dobrze wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 nie daje do przykładów opsiu bo nie wiem jak się robi to zielone ale przykłady są banalne więc nie trzeba opisu raczej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @murdalowrida Komentarze robi się "//" i piszesz komentarz np. speed=10; //Ustawia szybkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 @murdalowrida Komentarze robi się "//" i piszesz komentarz np. speed=10; //Ustawia szybkość. dziękówa właśnie robie przykład wskakiwanie typa na przeszkode może wrzuce opis jak mi się będzie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Super przykład, fajnie wygląda 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Bardzo prosty, więc głównie za pomysłowość ocenka... :P 4+/5 ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jest już z opisem,macie pytania pisać na pw https://gmclan.org/up2034_11_stary_film_z_opisem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi