gosik Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 hej!potrzebuje pomocy co do programu sketchup.dopiero zaczynam sie go uczyc i nie wiem jak zrobić żeby ten "ołowek"do rysowania był razem z pomiarem? i nie wiem jak otworzyc new tray?choc na filmiku instruktażowym jest w "winow" wcale tego nie ma w programie?prosze o pomoc tych bardziej zaawansowanych!!! :D Przenoszę temat do Valhalli Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 W złym miejscu założyłaś/eś temat, niby tu są pytania zaawansowanych, ale dotyczące programu Game Maker. A co do tematu to nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Spytaj się tego kolesia od którego masz filmik jakiej wersji używał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi