Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Ha... Głupie GraphicsGale, zjadło literka "j" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Menu wygląda fajnie, jest mroczne :) Powiewa mi tu klimatami gry Blair Witch :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Mnie bardziej tu zawiewa Silent Hillem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 No, no :) Całkiem nieźle jak na mój gust tylko bym dał coś jeszcze do urozmaicenia tych "kuro-pazurów" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Ma sie ten gust, no nie? :P A już zacząłem robić lokacje, więc niedługo jakieś demko lub screeny z gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Kiedy demo? Daj jakieś screeny czy "cuś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 A już zacząłem robić lokacje, więc niedługo jakieś demko lub screeny z gry :D Niedługo Lion, niedługo... Chcesz ponownie screen z menu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Chcesz ponownie screen z menu? :P Mam rozumieć, że do tej pory tylko menu zrobiłeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Ludzie! Trzymajcie mnie! Lion czytać nie umiesz? :P A już zacząłem robić lokacje Już robie lokacje! Tak! Już mam 1 lokacje, początek :] Poczekaj troche... Tyle spraw mam na głowie, ehh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Dobra, dobra nie męcze Cię już tymi pytaniami, rób programik i tą gierkę w spokoju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Prace nad grą zawieszone na jakiś czas. Projekt "scancelowano" Temat można zamknąć, usunąć itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Można się było tego spodziewać :] Zapewne EGP też zostanie "scancelowane"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Screen -> 1 plansza. Postanowiłem reaktywować projekt :) Właśnie kombinuje przy 1 planszy itp. Troche muszę nadrobić... Mimo, że mam na karku jeszcze 2 projekty to wszystko ładnie sobie rozplanowałem :) Czyli w jakie dni robie FC, w jakie Nowhere, a w jakie EGC :] Myślę, że wam się spodoba screen z 1 planszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 No nieźle :) Dosyć ciekawa grafika, klimat jak w horrorze. :) Z niecierpliwością czekam na kolejne screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Drzwi po lewej trochę źle narysowane, ale ogólnie fajne :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 (edytowane) Jutro może dam tech-demo ;P EDIT: A słowo ciałem się stało... :P Macie tutaj tech-demo Nowhere. Tylko pamiętać! Tech-demo, czyli przedstawiam tutaj jak to to będzie wyglądać. Nie bluzgać mi tutaj, że nic prawie ni ma :P Sprawdzcie czy interface jest spoko itp. i czy w ogóle spoko jest. Download! Aha! Postać, którą widziecie to NIE jest główny bohater. Jest to Gruby Joe którym testuje plansze czy wszystko jest okej. Potem tylko się podmieni animki i jest fajnie :) Pozdro, testujcie i bluz... gadajcie :) UWAGA! Jeżeli plik nie chce się ściągnąć za pomocą fireofoxa spróbuj Internet Explorerem lub inną przeglądarką. Dziękuje za uwage. EDIT 2: Zapomniałem dodać. Sztywne dialogi i brak polskiej czcionki -> w finalnej wersji będzie poprawione (lub w następnym demie...). Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Pietrus_paN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Nieda sie ściągnąć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Poprostu, Pietrusowi usunęli konto :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Nie usunęli... Moja wina :P Przypadkowo usunąłem wszystkie pliki z serwa :] A Marmot wprowadza ludzi w błąd! A fe :P Dla pewności link: Download it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 No no... muszę przyznać że klimat szykuje się niezły :) Ogólnie gra szykuje się niezła. :P Czekam na pełną wersję z niecierpliwością. :) Tylko się nie śpiesz z grą bo Ci nie wyjdzie porządnie, a co najważniejsze nie dopuść do upadku projektu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 No no... muszę przyznać że klimat szykuje się niezły :) Ogólnie gra szykuje się niezła. :P Czekam na pełną wersję z niecierpliwością. :) Tylko się nie śpiesz z grą bo Ci nie wyjdzie porządnie, a co najważniejsze nie dopuść do upadku projektu. Powodzenia. <{POST_SNAPBACK}> Spoko, pracuje nad tym projektem powoli. Właśnie wymyślam zagadki. Ale ostrzegam -> niektóre zagadki mają powiązanie z Biblią, aniołami, diabłami itp. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zrobiłem nową plansze startową. Poprzednia był dobra, ale robiona na szybko. Teraz zrobiłem nową, wg. mnie o wiele lepszą... Zresztą sami oceńcie. Look it! EDIT: Trochę info: - gra będzie po angielsku. Dlaczego? AGS nie obsługuje polskich znaków <_< A niechce tracić czasu na pisanie własnego enginu więc trudno sie mówi :) Może jak coś wymyśle, to wydam patcha :) - zmiana techniki rysowania. Wszystkie plansze będą "realistyczniejsze", bardziej psychodeliczne or something :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Graficznie wygląda to całkiem ładnie , niemniej jednak niezbyt dobrze jest gdy gra jest po angielsku a poddtytuł :" Poznaj iny świat" jest po polsku. Może lepiej jak gra będzie sie nazywać: "Nowhere: learn other world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Racja :P Zapomniałem o tym małym szczególe -> podtytuł po polsku. Ale gafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Bigshark: już lepiej Learn the other world, albo Get to know a different world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Discover another world brzmi lepiej, cwaniacy :P Learn nie pasuje wcale, a 'get to know' jest to kolokwialne wyrażenie, które wcale nie pasuje do tytułu lub podtytuły gry, a już napewno nie horroru :P The other world też się nie nadaje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Okej, dawno nic nie pisałem, żaden aktualki więc jestem. Mam pytanie :P Wolicie, aby muza była z chórkiem, czy chcecie taką lekką techniwake? Jak z chórkiem to bym musiał poszukać gotowych chóru jakiegoś (darmowych odgłosów już) i wklepać do muzyczki... Piszcie coś i sie zdecyduje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Według mnie chór, bo nadaje niezły klimat :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Techniawkę?! Nieee... Zdecydowanie chórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Techniawka do horroru nie pasuje po prostu. Dawaj chórki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi