trolu122 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 używa ktoś moze tego ? http://gmhighscore.net/ chciałbym sie dowiedzieć czy jesli nie umie php ani nic to cos mi to da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Raczej troche HTML'a, zeby sobie zrobic ladny wyglad... O ile sie da... Wszystkie skrypty sa juz na serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 mam tylko problem bo maila nie chcą mi przysłać :P podałem na 2 konta i nic, a czekam juz drugi dzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 To czekaj dalej... To nie nasz problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi