Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 to zpewnoscia banalne pytanie ale niewiem jak zrobic aby w romie pasek byl nad innymi zeczami bo narazie jest pod nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jeżeli ten pasek to osobny obiekt to zmień depth. ;) @DOWN: Hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Zmien jego depth @UP Szybszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 cos mi to niewychodzi mam jeszcze ekwipunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ustaw depth na -999999 wtedy powinno być wszystko dobrze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Lol, jaka dobra rada ;] A jak bedzie chciał, żeby coś było jeszcze wyżej? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To tu ustawi na -999998 a w tym wyzej -999999 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A jak bedzie ich dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Z depthami trzeba bardzo ostrożnie - przekonałem się o tym :) U mnie teraz depth każdego obiektu jest bardzo ważny i czasem wymagane są różnice nawet o 1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wiem... To zalezy od ilosci tego wszystkiego... Dlatego wole ustawiac dodatni depth objektom ponizej niz ujemny tym wyzej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Zobacz w tym tamecie: klik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi