pawcio3018 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Potrzebuje wszelkiego rodzaju grafik związanych ze wsią między innymi gospodarstwem ale najbardziej zależy mi na 2 głównych bochaterach farmera i farmerce. Perspektywa z góry. Za bochaterów dam do credisc ale tylko tych bochaterów co byli zrobieni ręcznie innych też wykożystam jako booty. Z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Prosze bardzo farmer : :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ok sory bez przesady aż takich straszaków nie chce. Narysuje mi ktoś coś pożądnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 rozmiary poprosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 może 64X64, a modele inne czyli budynki może z 80X80 albo 128X128 jak chcesz tylko bochaterów weź na 64X64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Auto (zacząłem robić zanim podałeś rozmiary ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 @up: Perspektywa z góry :confused: ... hmm... moze costam wyskrobie... :) ale nie obiecuje :P EDIT: moze nie idealny ale zawsze cos: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 thx a może coś jeszcze byście wyskrobali dla mnie? PS: Sorki ale te auto się nie nadaje bo nie jest z góry ale dzięki i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Coś wyskrobałem ale no nie wiem: auto.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 dzięki warcraft a mogłby ktoś zrobić traktora lub jakis budynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Taki traktorek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 fajny a może ktoś jeszcze coś wykombinuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 sory za double posta ale chciałem odświeżyć temat ma może ktoś na HDD jakieś domy bez dachu zresztą dawajcie wszystko co macie napewno się przyda. A ja się odwdzięcze Nie ma sprawy, ostrzeżenie. 2 godziny to ewidentny double post gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 poprawiony rolnik :) tamten wygladal jakby mial uciete rece :P hmm... moze zrobie traktor w rozmiarach pasujacych do tego jegomoscia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Zrobiłem Ci taki traktorek,który wygląda jak z przyszłości. Ale moze Ci się przyda;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Jakub W. Bimbrownik i hiena cmentarna. Tym co kablują policji podpala stodoły. Tu z MG34 a obok z widłami, oczywiscie w swojej czarnej ss-mańskiej kutrce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 dzięki fajne modele o może ktoś by mógł zrobić coś co znajdziemy w sklepach w domu itp ale oczywiście z góry thx a zwłaszcza ty dudek mógłbyś dorobić jakieś maszyny bo pięknie ci wyszedł traktor i wam wszystkim zresztą ładnie wszytko powychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Editnij posta i napisz co chcesz żebym Ci jeszcze dorobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ok tak więc DUDEK mógłbyś mi zrobić: 1.Jakies traktory i auta 2.Krowe swinie i kurczaka 3.Sprzet ktory spotkamy w supermarketak, sklepach i domach itp jak to zrobisz dam cie do cresitsów ale tych co np najwieksze podziekowania dla... jak to zrobisz to bedziesz ty PS: nie musisz koniecznie robić wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 To jak Dudek zdecydujesz się to zrobić czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A sorki zapomniałem o tym,nom zrobie Ci w wolnym czasie,do jutra coś wyskrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ok nic się niestało tylko się niecierpliwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi