pawcio3018 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Jak zrobic że naprzykład w menu jak mam przycisk opcje i klikne F2 to przejde do konkretnego roomu a nie do next room. Czy istnieje taki kod lub czy umiecie takie coś zrobić jak tak to napiście z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 room_goto(nazwarooma) ? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 jest też taki klocek w zakładce main1 u dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja preferuję room=nazwarooma. Działa, sprawdzałem milion razy i wygląda dużo lepiej (wg. mnie) niż room_goto(nazwarooma). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi