GMcliker Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam. Potrzebuję grafiki różnych skał o różnych rozmiarach z widoku top-down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Skoro w różnych rozmiarach, każda skała będzie ci potrzebna, choćby ta wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 no źle powiedziałem nie aż takie małe od rozmiaru 32x32 do 100x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Top down? Masz na myśli widok z góry jak np. gta2 lub coś w tym stylu?. Spróbuje coś zrobić w wolnym czasie (zrobie tylko jedną skałe bo więcej mi sie niechce). :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 top-down tak jak w almorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ok... niestarałem się więc nie jest to dzieło sztuki xD.. ale oprostu zabawa ołówkiem i wypełnienie,, oto ten kamień o który prosiłeś: Edit: Jeśli chcesz aby nie był popękany to usuń ten najjaśniejszy szary i popraw 'dziury' wtedy będzie bardziej realistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 gdycy jakoś inaczej byś mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 gdycy WoW ! To świetną masz pisownie ja też spróbuje zrobić skałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 gdycy jakoś inaczej byś mógł? Ej sorry ale ja z tej wypowiedzi nic nie rozumiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Kurde. Gdyby jakoś inaczej byś mógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ta też niezbyt poprawna gramatycznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi