Tsukuru Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 czy spotkaliście się z tą taką grą , że Pacman strzela czarami jest to gra platformowa itp. ? Ważne pytanie bo chce wiedziec cos zeby moja gra nie byla tandeta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Czy nie odgapiłeś przypadkiem tego pomysłu od mojej gry o_O? ja widziałem pacmana że po zebraniu tej dużej kulki można strzelać w przeciwników takim magicznym pociskiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 czy spotkaliście się z tą taką grą , że Pacman strzela czarami jest to gra platformowa itp. ? Głupszego pomysłu nie słyszałem jeszcze, więc chyba nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 czy spotkaliście się z tą taką grą , że Pacman strzela czarami jest to gra platformowa itp. ? Spotkałem się ze starą, shareware'ową platformówką z Pacmanem. Ale o takich głupotach jak czary to nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi