Modgar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Chcecie konkretny pomysl no to macie !!! [chodzi o wspolne zrobienie gry przez uzytkownikow tego forum] 1-Uzytkownicy ktorzy zapisywaliby sie na nowym forum przedstawiajac w czym sa dobrzy i w jakiej grupie chca sie znalesc [ grupy to-GRAFIKA,PROGRAMISTYKA,itp. 2-Z tych uzytkownikow wybierzemy sklad ktory stworzy gre np.10-osobowa 3-Oni tez pozniej zdecyduja [ oczywiscie wspolnie] jaki gatunek gry maja stworzyc i omowia szCZEGOLY !!! P.S.Lion dzieki za mile slowa co do mojego pomyslu !!! TAKICH WLASNIE LUDZI LUBIE :D DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH-badzcie OPTYMISTAMI a nie PESYMISTAMI !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No jetem ciekaw jak będziecie się porozumiewać itp itd.? To jest niewykonalne, a jeśli w niedługim czasie nie wydacie czegoś to będzie DELETE, chociaż równie dobrez mógłbym to teraz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nie... nie wytrzymam, tolerowalem to dosc dlugo, ale teraz to nawet ja zabiore głos w tej sprawie. BeWuO : post Modgara w żaden sposób nie łamie regulaminu. Nie udało się to do tej pory, nie znaczy, że nie uda się teraz. Ja również uważam ze to niemal niewykonalne, ale to nie powód żeby jęczeć i krytykować jak tylko pojawi się jakaś inicjatywa ! Jesteś niemiły ba... nawet męczący krytykując wszystko i wszystkich... O! :sp_ike: P.S. prosze nie kontynuować mojego wywodu. To nie czas i miejsce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modgar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wielkie dzieki Choosen i rowniez WIELKIE brawa dla Ciebie !!! :thumbsup: No ale niestety widze male zainteresowanie moim pomyslem a w dodatku wszyscy sa na nie chyba bede sie musial poddac.Ale jeszcze ostatnia szansa-porozumiewac moglibysmy sie przez specjalny Czat zrobiony na tej stronie.Lub przez GG. CZEKAM CALY CZAS Z NIECIERPLIWOSCIA ABY NA TEN TEMAT WYPOWIEDZIAL SIE ADMINISTRTOR RANMA_MAN !!!!!!!!! WYPOWIADAJCIE SIE NA TEN TEMAT !!!!!!!!!!!!! BARDZO WAS PROSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 W odpowiedzi na moją wypowiedź zakładamy temat, który z tą wypowiedzią nie ma praktycznie nic wspólnego, co? :rolleyes: Nie zachęcisz nikogo do przyłączenia się do takiego projektu, jeżeli rzucisz tylko parę haseł, które niczego nowego nie wnoszą. Nikt się nie przyłączy, jeśli to ma się ograniczać do tego, że to my decydujemy co robić, my to robimy, testujemy etc, a ty się wszystkiemu ładnie przyglądaj. Najpierw rzuć kilka konkretnych propozycji i określ jaka będzie twoja rola w tym wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modgar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No dobra to jak to ma wygladac wedlug Ciebie ? Moze podasz przyklad bo teraz to naprawde pogubilem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No proszę, a teraz chcesz, żeby wszystko dokładnie rozplanować za ciebie? Przykro mi, jeśli TY chcesz wspólnego projektu, to w pierwszej kolejności ty się postaraj, żeby inni mieli do czego się dołączyć. W tej sytuacji wygląda to, jakby marzyło ci się coś takiego: Modgar: zrobimy wspólną grę! tłum: TAK!!! *tłum robi grę* Modgar: Haha, zrobiłem grę, ale nigdy by mi się to nie udało bez waszego wsparcia! tłum: ach, jaki on skromny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modgar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nie jestem DYKTATOREM wrecz przeciwnie dlatego tak jak pisalem wczesniej osoby chcace wziasc w tym projekcie udzial razem by uzgodnily kto ma sie czym zajmowac kto ma tym dyrygowac i jak to ma wygladac. SILA POLEGA W PODEJMOWANIU DECYZJI RAZEM !!! A POZATEM TO NARAZIE PYTAM SIE INNYCH CO MYSLA O TYM PROJEKCIE A NIE CZY CHCA SIE DOLACZYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 No i chyba wyrazili już swoje opinie :) Mam mówić więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modgar Opublikowano 23 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 JAK CHCESZ TO MOW JA CI TEGO NIE ZABRONIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wszystkich chętnych do wzięcia udziału we wspólnym projekcie wraz z Modgarem zapraszam do wysłania prywatnej wiadomości. ( Jemu nie mi :] ) Teraz to juz temat mocno nagiął regulamin, a tym samym zostaje zamkniety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi