Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 http://img520.imageshack.us/img520/2507/bladst3.png wie ktos o co w tym chodzi pokazuje sie to jak odpalam swoja gre w gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zainstaluj/aktualizuj sterowniki karty graficznej lub zresetuj komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 za duża rozdzielczość,za duże detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 za duża rozdzielczość,za duże detale Nie prawda xD Miałem taki sam problem,jakmiałem standardowe sterowniki od Windowsa,znalałem na stronie producenta nowsze i już po problemie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nom chodzilo o sterowniki. Teraz chodzi wszystko cacy! :D Wkoncu windows dziala caly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi